Un presedinte cu oua (Vio Valahul Blog)

Share

Ca tot veni si august si nu prea am mai scris pe blog…

FOTO: Adevarul

Un mic munte, unde bineinteles ca nu am urcat pe creste, ca in zilele mele bune, ci am baut cu salvamontistii, ceva zile la Vama Veche, printre ghitari, folk, prieteni, bikini, topless si nuduri.

In rest, am muncit la un nou proiect al meu ce sper sa il materializez online la mijlocul toamnei. Are legatura cu stirile, cu informatia si cu adevarul – asteptati-va la ce e cel mai bun din partea mea 🙂

Urmaream zilele astea stirile si am tot vazut ceva framantari intre Rusia si Romania.

Mi-a placut ca in final avem un presedinte, pot sa zic, cu OUA! Nici un presedinte al tarii asteia, in ultimii 20 de ani (taiem tot inainte de 89. Ar mai fi Ceau prin anii ’70, dar aia a fost o cacealma) nu s-a dezis de Moscova, nu a criticat influenta ei in Moldova, pamant istoric romanesc.

E primul presedinte al tarii care a ridicat capul si a zis – Moscova nu are dreptate! Sunt fratii nostri peste Prut, minoritate (in proportie de 90% 😀 ) si trebuie sa avem grija de ei!

Astept condamnarea Ribbentrop-Molotov si returnarea tezaurului :).

Reactia Moscovei – au interzis importurile din Moldova, pe motiv de sulfiti din vin si alte prostii. Romania – ajutam acesti oameni, le dam bani, din putinul pe care il avem, sa isi reconstruiasca o casa luata de ape.

Sper sa traiesc sa vad o mare Romanie, ce nu are granite la Prut; si o sa fie!
Sper sa facem o hora mare de la Nistru pan’ la Tisa, cu vin din butoaiele de la est de Prut! Si ziua aia nu e departe!

Sunt romanii nostri, oamenii nostri, pamantul nostru, pentru care bunicii au murit pe front, strabunii l-au muncit si aparat cu sange! Ce nu inteleg rusii astia, ca vinul din Moldova, unic in colturile astea de rai, da niste forte fantastice, ca nici turcii, nici rusii, nici austo-ungarii nu ne pot cuceri :).

Ce nu inteleg rusii astia, ca daca mai bem cateva sticle de vin, venim peste ei, ca in 41′ alaturi de germani. Tura asta nu o sa ni se impotmoleasca tancurile.

Romania e o forta cand este incoltita, caci “Iubirea de mosie e un zid!”.
Jos laba de pe Moldova, bolsevicilor!

Sursa: Viorel Irimia Blog

Share