home DIVERSE, POLITICA Oroare! La doamna Udrea-n celulă pute a închisoare! VIDEO

Oroare! La doamna Udrea-n celulă pute a închisoare! VIDEO

Share

Un fior de oroare a străbătut presa română independentă. Doamna Elena Udrea, cunoscută pentru jgenţile ei superbe, de mii de europtericşi, stă în condiţii mizere (ce tot spunem noi aici? mizerabile! dar ce tot zicem noi aici, măh? oribile!), după ce a fost aruncatătrimisă la bulău de infamul Codlea şi odioasa lui Codruţa.

Surse bine garnisite probabil cu parale ne-au declarat că, la madam Udrea-n celulă, miroase a puşcărie! Este consternant acest lucru, ne trece un fior! (sau chiar doi fiori) La doamna Elena Udrea-n bulău ar trebui să miroasă a clondire fine, pline cu parfumuri line pentru femei cu buze ca foile veline!

De astăzi înainte, rugăm presa română liberă, semeaţă, independentă şi neatârnată să afişeze slogane, burtiere, bretele, pachişti, curele pe ecranele tembelvizoarelor, în timpul tocşăurilor şi programelor de ştiri, pendinte acest subiect spinos. Propunem câteva astfel de slogane:

Vrem condiţii udricioase
Pentru miminele mofturoase
În penitenciarele puturoase!

Sau

Leanţa Udrea pentru noi
Cuprinsă de-un fior marca Pleşcoi
Să stea-n penthouse la buloi
Cu jacuzzi la subsoloi
Şi cu sală fitness cu aer condiţionat mâncaţ-aş ochişorii tăi dă cocoşel drăguţ la demisoloi!

Noi despre ce vorbim aici? Ca să fie clar despre ce vorbim aici: nu este normal ca un jmecher care a ciordit (probabil) de a rupt pământul şi a trăit pe picior mare, ca un grangure tare, să îşi coboare standardul de viaţă-n puşcărie!

Ne trece pe toţi, cei din redacţia website-ului Starea Presei, un fior când ne gândim cum face Leanţa Udrea-ntr-un WC fără săpun lichid marca Pacco Rabbane!

Udricioşii din puşcăriile noastre contează, ei trebuie reeducaţi, să fie utili societăţii când ies, nu să-i înrăim, iar pentru asta lor le trebuie create condiţii aparte, corespunzătoare standardului lor social.

Apă minerală cu impurităţi zero, saltele cu memorie, stagii de reeducare în Creta şi Seychelles, pachete complexe pentru păstrarea sănătăţii tractului urinar, pentru ca aceşti golabarosani să micţioneze mai lesnicios pe noi, prolii, când ies din puşcărie, mac-uri pe care să-şi scrie cărţile, ca să iasă mai repede de la recluziune, mâncare ecologică, includerea puşcăriaşilor în Programul “Pentru un ficat sănătos, haleşte mai mult, trăieşte-ţi viaţa cu tumult!”, simulatoare de training pentru făptuit acte de corupţie şi deturnare de fonduri, he-heeeei! câte lucruri frumoase putem face noi pentru ticăbarosanii noştri, pentru ca, atunci când ies de la bulău, să fie mai murdari, mai ticăloşi, mai subtili şi rafinaţi în metodele lor perverse de a ne fura banii din buzunar.

Trebuie numai să existe voinţă politică!

nota: Această postare este un pamflet şi trebuie tratată ca atare.

Share