Un deputat UDMR, Szabó Ödön, o face ţaţă pe Diana Şoşoacă

Share

Pe Szabó Ödön, zis Ödy, îl cunosc toţi jurnaliştii, din timpurile lui Adrian Năstase, când era ofiţer de presă, la sediul central UDMR, din spatele Operei.

Deputatul UDMR de Bihor, Szabó Ödön, a intrat într-un conflict direct cu reprezentanta AUR, senatoarea aleasă Diana Șoșoacă (avocat de profesie).

Aflată în emisiune la Antena3, Șoșoacă a respins în termeni nu prea politicoși ipoteza ca reprezenantul UDMR, Szabó Ödön, ar putea fi ministrul Tineretului și Sportului în viitorul guvern de coaliție. „(…) Nu vă identificați cu nația română”, i-a spus Șoșoacă reprezentantului UDMR, apreciind că, din partea AUR, ar trebui să fie numit ministru al Educației Florin Colceag, profesor de matematică și doctor în economie, un tehnocrat.

Szabó Ödön i-a reamintit avocatei Diana Șoșocă că reprezentantul AUR Bihor, ales deputat, este un condamnat penal.

„Ați apărut în poze cu acest Mihai Lasca, condamnat penal pentru loviri și ultraj, și pentru trafic de persoane”, a spus Szabó Ödön.

Diana Șoșoacă a replicat că Mihai Lasca nu are condamnare definitivă și că deputatul maghiar nu înțelege termenii juridici. La intervențiile repetate peste argumentele sale, Szabó Ödön i-a replicat avocatei Șoșocă:

„Doamna avocat, sunteți o țață la televizor. O țață de la piață sunteți(…) Doamna avocat, închideți ochii și mai ieșiți din film”, i-a spus deputatul UDMR.

Șoșoacă s-a enervat răspunzând: „N-aveți bun simț. (…) Poate mă apuc eu să vorbesc în machedonește, să vă arăt ce înseamnă să ai bun simț… Unde erați de 1 Decembrie, de ce nu erați în horă la Alba Iulia, ca niște buni cetățeni români?”, a mai zis Șoșoacă .

Diana Șoșoacă a fost aleasă senator de pe listele AUR. Aceasta și-a câștigat notorietatea în urma afirmațiilor controversate și a scandalurilor în care a fost implicată, militând împotriva măsurilor anti-COVID, impuse de autorități.

Șoșoacă este cea care a afirmat că va dezgropa toți morții COVID-19, acuzându-i pe medici că refuză să le facă autopsie celor care au decedat din cauza coronavirusului, pentru a nu se afla că pandemia de covid ar fi o înșelătorie.

Share