home EVENIMENT, POLITICA Ţuţuianu: Codrin Ştefănescu rezolva treburile murdare ale lui Dragnea

Ţuţuianu: Codrin Ştefănescu rezolva treburile murdare ale lui Dragnea

Share

Adrian Ţuţuianu, fost vicepresedinte al PSD, il acuza pe Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, ca „a fost individul folosit de Liviu Dragnea sa-i rezolve treburile murdare”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Senatorul Pro Romania Adrian Ţuţuianu a dezvaluit cum chema ministri, secretari de stat, sefi de autoritati publice Codrin Stefanescu sa ii rezolve lui Liviu Dragnea „treburile murdare”.

„Este acelasi personaj care taia si spanzura ca la el in gradina pe vremea lui Dragnea, un personaj care sugruma orice incercare de opinie contrara la adresa lui Liviu Dragnea(…)Pot sa va confirm ca ministri, secretari de stat, sefi de autoritati publice centrale erau permanent chemati de Codrin Stefanescu pentru a rezolva diverse lucruri care erau, de multe ori, departe de lege. Acelasi Codrin Stefanescu e cel care chema primarii si consilierii din Bucuresti si-i asmutea impotriva Gabrielei Firea. Codrin Stefanescu a fost individul folosit de Liviu Dragnea sa-i rezolve treburile murdare”, a declarat Ţuţuianu.

Dupa declaratia lui Adrian Ţuţuianu, fostul secretar general al PSD a scris despre acesta ca este un „traseist”, care in trecut „se gudura pe langa dictator sa ajunga vice la Senat si apoi ministru la Aparare.”

„S-a apucat unu’ Tutuianu de la Pro Romania sa ma injure pe mine si pe Badalau. Ca suntem rai pentru ca l-am dat afara din partid ca pe un tradator jalnic ce este. Ca nu am semnat si noi scrisoarea anti-Dragnea a carei autor cica este chiar el! Ca ne-am luptat cu statul paralel si abuzurile acestuia pe care el le-a aplaudat constant.

Ca nu l-am lasat sa se poarte ca un mic tiran pe mosia lui numita PSD Dambovita. Unde-i trata pe toti cu maxim sictir. Si c-a primit pentru asta un sut fix in fund, cand nu se astepta! Cum adica, care Tutuianu? Ala cu inregistrarea din sedinta! Ala care-i numea dobitoci si oligofreni pe proprii sai colegi de partid din toata tara.

Ca nu i-a scapat unul din tot partidul neinjurat si mascarit. Ala de se visa presedinte de tara, lider balcanic si european, stapan de continent! Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe langa “dictator” sa ajunga vice la Senat si apoi ministru la aparare. Si culmea, chiar a ajuns! Pentru ca a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu va amintiti de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Citeşte şi
Viorica Dăncilă are idei puţine şi foarte mobile. Acum, a scos la suprafaţă marota cu
Liviu Dragnea a depus o cerere de intervenție, admisă de Tribunalul București, care ar fi
Un fragment dintr-un nou episod al serialului „Belina - Insula Fărădelegii“ a fost publicat în
Localnicii din Olt susţin că Paul Stănescu şi Liviu Dragnea ar fi protagoniştii unor orgii
Chiar dacă grupul consilierilor locali liberali din Turnu Măgurele şi-au dorit, Liviu Dragnea rămâne cetăţean
Curtea Constituţională din România (CCR) este dezlănţuită. Nu mai are nici o limită. Nu mai
Fostul lider PSD Liviu Dragnea va lucra la atelierul auto al Penitenciarului Rahova, unde execută
Dosarul Teldrum, care îi poate agrava situaţia juridică lui Liviu Dragnea, nu este gata nici
Articol straniu, nesemnat, pe DC News, site deţinut de Bogdan Chirieac. În articol se afirmă
După 26-27 mai, PSD continuă drumul spre zid şi îşi semnează decesul politic, incapabil să
Share