home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Tudorel Toader loveşte! Infractor eliberat recent bate şi jefuieşte o fată la Alba Iulia

Tudorel Toader loveşte! Infractor eliberat recent bate şi jefuieşte o fată la Alba Iulia

Share

Tudorel Toader loveşte din nou. Un atac șocant a avut loc în scara unui bloc din Alba Iulia, unul dintre cele mai civilizate oraşe din Transilvania. O tânără a fost lovită cu brutalitate şi apoi jefuită de un bărbat . Acesta face parte din lotul de mii de infractori eliberaţi, ca urmare a amnistiei date de coaliţia PSD-ALDE.

Tudorel Toader este vinovatul

Comunicat IPJ Alba: În noaptea de 17/18.11.2018, politia a fost sesizata de către un reprezentant la spitalului, cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracțiuni.

In urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenta Tânăra, in vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus polițiștilor că nu-si amintește nimic si că nu își găsește telefonul mobil si portmoneul.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru însușirea bunului găsit. Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuiește in blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie.

Suspectul Nicolae Drăgoi, eliberat din penitenciar datorită lui Tudorel Toader, nu îşi recunoaşte fapta

Nicolae Drăgoi, suspectul în cazul atacului din scara blocului M3 din Alba Iulia a fost identifcat, luni noapte, și depus la secția de poliție. Bărbatul a lovit cu brutalitate o tânără de 20 de ani după care i-a furat telefonul și portmoneul. Tânăra a fost internată la spital după acest incident.

Suspectul, un bărbat de 33 de ani din Alba Iulia, a fost prins și reținut de polițiștii din Alba.

Acesta a fost reținut pentru de 24 de ore după care va fi prezentat procurorilor pentru dispunerea măsurilor legale. Bărbatul a declarat presei că nu el este vinovatul în acest caz și că nu știe de ce a fost adus la secție.

„Nu știu despre ce este vorba. Acum sunt adus aici (nr. la secția de poliție) să mi se aducă la cunoștiință să vedem despre ce este vorba” le-a declarat acesta jurnaliștilor.

Share