home POLITICA Tudor Gheorghe, show anti-UE si anti-Rezist difuzat de TVR VIDEO

Tudor Gheorghe, show anti-UE si anti-Rezist difuzat de TVR VIDEO

Share

TVR 1 a difuzat duminică, 26 ianuarie, spectacolul „Degeaba 30“,cu Tudor Gheorghe,  a cărui premiera a avut loc la Sala Palatului pe 21 decembrie 2019, chiar la împlinirea a 30 de ani de la Revoluţie.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Artistul a avut mai multe mesaje anti-UE şi împotriva protestatarilor care au susţinut în stradă statul de drept.

Iată câteva dintre versurile controversare ale lui Tudor Gheorghe: „O ţară care plânge, care geme şi aşteaptă un decret de la Bruxelles sau Strasbourg“, „Cui va mai rămâne această ţară?“, „Procurorii sunt nişte veleitari, nişte oameni mici ce nu gândesc“, „Lanţul de minciuni cu care ne-aţi vândut“, dar „vine vremea să daţi seama pentru câte rele ne-aţi adus“.

De asemenea, există săgeţi şi către cei care au ieşit în stradă să protesteze de-a lungul ultimilor ani, relatează Adevarul:

„Protestăm pentru nimic“ şi „ne-adunam să ne-alergăm: noi, cu mâna pe pietroi, strigam «Fără Violenţă!»“.

Daniel Funeriu şi Andrei Caramitru au lansat critici dure la adresa lui Tudor Gheorghe.

„Bai Tudor Gheorghe, ia fii atent aici: cât ai fi fost tu de talentat în muzică şi versuri! Primul meu coleg de bancă, Cristian Herbei, şi alţi 1000 de oameni nu au murit pentru că tu să-i dai cu zdranga zdranga la mandolina spunând că a fost degeaba!

Băi talent: nu ţi-e ruşine la senectute să spui că e tot una să iei, când ai chef, avionul spre Paris, cu statul la coadă patru zile pentru 25 de l de benzină?

Băi nenicule! E tot una să vezi banane doar în filme americane sau să cumperi la orice oră din zi sau noapte la colţ de stradă? Johnny Mandolina, e acelaşi lucru să stai iarna la 10°C sau să te lăfăi în Bali?

Nu ţi-e ruşine că de la înălţimea talentului cu care te-a înzestrat Dumnezeu să bagi minciună că «a fost degeaba» în mintea oamenilor care au făcut, prin sudoarea frunţii lor, ţara asta să stea la masă cu Germania, Franţa şi Spania în loc să facă plecăciuni dictatorilor din Congo şi Coreea de Nord?

Mizerabile rapsod: dacă nu era omorât ca un vierme idolul tău, Ceauşescu, eu şi mii de romani ca mine, care au luat calea pribegiei de tineri, ar fi murit fără să-şi revadă fraţii şi părinţii, şi tu spui că degeaba au trecut 30 de ani?

Cine eşti tu, mă, să-ţi permiţi să dai sentinţe despre ce au realizat, în 30 de ani, romanii? Da, pentru tine degeaba! Nu ai înţeles că lumea evoluează şi respira fericire, nu plenare PCR!

N-o mai lungesc că e degeaba cu tine, şi îţi spun atât: să-ţi fie ruşine, canalie talentată! Să-ţi fie ruşine nici măcar pentru că ţi-ai bătut joc de eforturile a 20 de milioane de oameni!

Ci pentru că, la bătrâneţe, ţi-ai bătut joc de ce-ai făcut o viaţă întreagă, ţi-ai bătut joc de talentul unic pe care l-ai primit de la natură, ţi-ai bătut joc de o tara şi oamenii ei, pe care nu cred că ai să-i înţelegi vreodată! Pune-te, mă, în genunchi în faţa copiilor acestei ţări şi cere-le iertare!“, a scris Funeriu, pe Facebook.

La rândul lui, Caramitru l-a acuzat pe Gheorghe că face propagandă pro-comunism şi Ceauşescu, sugerând că este un ticălos şi un ipocrit.

„Înţeleg că Tudor Gheorghe – un cântăreţ altfel foarte talentat – face propagandă pro-comunism şi Ceauşescu. Cică au trecut 30 de ani degeaba. Stimate domn cu ghitara şi mustaţa, uite cum stă treaba: – e mai bine acum pentru că avem ce mânca – e mai bine acum pentru că nu e frig în case şi e lumină pe străzi noaptea – e mai bine acum pentru că putem vizita şi lucra în alte ţări.

Nu mai suntem închişi ermetic aici, că într-o puşcărie – e mai bine acum pentru că suntem liberi să vorbim şi să votăm. Să protestăm dacă vrem. Să cerem politicienilor să şi facă ceva pentru noi – e mai bine acum pentru că putem lucra la firme private şi – dacă nu ne convine – putem schimba locul de muncă sau să începem o afacere.

Nu suntem obligaţi să lucrăm toată viaţa la uzina IMGB de exemplu sau la CAP-ul sătesc – e mai bine acum pentru că putem asculta orice muzică, vedea orice film, citi orice carte.

Nu doar ce ne dă tatuca că propagandă. E mai bine şi pentru tine domnule cu mustaţa şi ghitara. Că faci bani frumoşi din spectacolele tale, nu? Ai un fel de afacere a ta, care merge foarte bine. Şi înţeleg că îţi place să mergi în vacanţe în străinătate. Mulţi ticăloşi şi ipocriţi în ţara asta….“

Rapsodul Tudor Gheorghe a declarat că, în fata criticilor şi a acuzaţiilor, prefera să aplice vorba populară „câinii latră, caravana trece“. „Nici măcar nu le resping, nu le iau în seamă. Nu mă interesează prostiile pe care le debitează ba unul, ba altul. Nu mă ating. E aşa de normal.

Citeşte şi
Klaus Iohannis nu va da un nou premier propus de PSD VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, într-o declaraţie de presă având ca temă adoptarea moţiunii Read more

Ludovic Orban a vorbit amical cu manifestanţii de la Piaţa Victoriei VIDEO

Premierul Ludovic Orban s-a oprit luni noapte, in Piata Victoriei, pentru a vorbi cu protestatarii Read more

Viorica Dăncilă îi ameninţă cu dosare penale pe pesedişti VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Daniel Suciu, de la Dezvoltare, încearcă să-i momească pe parlamentarii Read more

Muta la America. Viorica Dăncilă, noi clipuri silenţioase din SUA VIDEO

Întâlnirile de lucru ale Viorică Dăncilă continuă să fie prezentate fără sonor. Poate ca să Read more

Viorica Dăncilă are o nouă poreclă: Mama lui Bulă! VIDEO

Viorica Dăncilă s-a cadorisit cu o nouă poreclă. Pentru că imaginaţia românilor este fără limite Read more

Viorica Dăncilă a fost făcută praf şi de moţi, la Ţebea VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a fost apostrofata, in timp ce incerca sa faca o baie de Read more

Klaus Iohannis, clipul de îndemn la vot, la referendum, interzis de CNA VIDEO

Acesta este clipul electoral al lui Klaus Iohannis, în care preşedintele României îndeamnă la prezenţă Read more

Orlando Minte Scurtă a spart un ou roşu cu capul, în biserică VIDEO

Imagini halucinante cu Orlando Minte Scurtă Teodorovici și Viorica Dăncilă, în biserică. Ministrul Finanţelor Publice Read more

Benjamin Netanyahu – Viorica Dăncilă, probă de dialog stupid VIDEO

Premierul Israelian, Benjamin Netanyahu, i-a spus vineri Vioricăi Dăncilă că se așteaptă ca România să Read more

VIDEO Călin Goia de la Voltaj: Un 10 august se poate repeta!

O ordonanță de urgență pe amnistie și grațiere ar legifera tot ce înseamnă corupție și Read more

Share