home CORUPTIE, POLITICA Trump: Rusia ar putea fi în spatele atacurilor cibernetice

Trump: Rusia ar putea fi în spatele atacurilor cibernetice

Share

Donald Trump, preşedintele ales al SUA, a recunoscut cumva că Rusia ar fi în spatele atacurilor cibernetice. Felul în care o spune este însă intoxicator. Trump afirmă că există mai multe state în lume care fac asta.

El mai spune că democraţii au fost total nepregătiţi penru atacurile acestea. În schimb, republicanii s-au pregătit, şi uite că hackerii nu i-au atacat. Această aserţiune dovedeşte o totală necunoaştere a Internetului.

Atunci când un hacker te vede că ai un firewall, că acesta e sofisticat, e o provocare să te atace. Încearcă aceasta avan, repetitiv, prin diferite metode. Chiar dacă nu reuşeşte să penetreze un sistem informatic, administratorii acestuia văd în loguri urmele atacului eşuat.

Trump, critici severe la adresa presei americane

Similitudinile dintre discursul public al lui Trump, Farage, Putin, Ponta ş.a.m.d. sunt evidente. Donald Trump a criticat sever relatările apărute în presă. Cu destulă reţinere, primul semnal venind de la CNN, aceasta a informat că serviciile afirmă că Moscova ar avea informaţii compromiţătoare despre preşedintele ales. Cu care îş ţine în şah.

Conform acestor informaţii, în cursul unei vizite în Rusia, acesta ar fi fost servit de prostituate, în ceva orgii sexuale. De asemenea, ar fi vorba despre nişte ungeri făcute de Trump, pentru ca afacerile sale să prospere.

Preşedintele ales a calificat acest ştiri drept false şi a afirmat că sunt răspândite de adversarii săi politici. Aceasta – cu ajutorul serviciilor secrete.

Totul vine de la un fost agent britanic

Un document de 35 de pagini ar conține informații potențial compromițătoare despre Trump. Ar fi vorba despre aventuri cu prostituate la Moscova. De asemenea, sunt detalii despre presupuse legături ale anturajului său cu Rusia.

Notele cuprinse în respectivul document au fost redactate între iunie și decembrie 2016 de către un fost agent al serviciilor secrete britanice pentru adversarii politici ai lui Trump.

Potrivit postului CNN, șefii serviciilor de informații americane i-au prezentat preşedintelui ales, dar și lui Barack Obama și mai multor responsabili ai Congresului, o sinteză a documentului.

Difuzarea acestor informații este o rușine pentru serviciile secrete, a punctat alesul american, dezmințind din nou veridicitatea lor.

Share