home EVENIMENT, POLITICA Traian Berbeceanu s-a înscris în Partidul Naţional Liberal

Traian Berbeceanu s-a înscris în Partidul Naţional Liberal

Share

Comisarul şef în rezervă Traian Berbeceanu s-a înscris în Partidul Naţional Liberal, a anunţat Florin Oancea, primarul oraşului Deva, pe pagina personală de Facebook.

“Am avut deosebita plăcere şi onoare să primesc astăzi în echipa PNL Deva doi oameni deosebiţi, doi prieteni: Traian Berbeceanu şi Marius Blendea. Sunt convins că cei mai mulţi dintre dumneavoastră îi cunoaşteţi deja, aşa încât prezentarea va fi scurtă.

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcţia de şef de cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela. Este un om în slujba legii, iar numele lui este legat de acţiuni spectaculoase de combatere a criminalităţii organizate.

În 2007 şi 2013 a fost desemnat “Poliţistul anului”, la categoria Combaterea Criminalităţii Organizate”, a scris primarul Oancea, în mesajul de pe Facebook.

Traian Berbeceanu a declarat pentru Ziare.com că nu îşi doreşte să ocupe o funcţie de conducere la nivelul partidului şi nici să candideze pentru o funcţie publică.

“Pur şi simplu mereu am avut vederi liberale. Mi s-a părut un moment potrivit să intru în partid acum, pentru că, de când lucrez la minister, am avut şansa să cunosc personalităţi marcante din PNL, oameni pe care îi consider valoroşi şi bine intenţionaţi.”, a spus Traian Berbeceanu.

Share