Traian Berbeceanu, înconjurat de angajaţii Prefecturii, în ultima zi de mandat

Share

Traian Berbeceanu şi-a luat la revedere de la angajaţii Prefecturii Bucureşti, a căror simpatie a câştigat-o, după câteva luni de mandat.

Înconjurat de angajații Prefecturii, în ultima zi în funcție, Berbeceanu le-a spus: „Vă mulțumesc că ați fost lângă mine!”.

„Am avut bucuria să întâlnesc aici oameni deosebiți, buni profesioniști dedicați instituției și cetățenilor municipiului București. Împreună, am completat echipa cu alți funcționari la fel de valoroși”, a spus Berbeceanu.

USR-PLUS a anunțat că îl propune pe Alin Stoica pentru funcția de prefect al Capitalei. Acesta este liderul PLUS Sector 6.

„Am eliberat 103 prefecți și subprefecti din funcție și au fost numiți 36 de prefecți din 42 și 75 de suprefecti din 85. Mâine, după ora 13.30 vor depune jurământul aceștia și începând de mâine seară își vor prelua atribuțiile”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul ședinței de miercuri a Executivului.

Fostul ministru de Interne, Marcel Vela, l-a lăudat pe Traian Berbeceanu, după ce acesta a fost schimbat din funcția de prefect al Capitalei. „A fost un bun manager, iar pentru mine va rămâne un prieten și camarad adevărat!”, a anunțat Vela.

Share