home EVENIMENT, POLITICA Traian Băsescu continuă să atace Justiţia

Traian Băsescu continuă să atace Justiţia

Share

Traian Băsescu continuă să atace Justiţia

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu continuă să atace Justiţia independentă pe care o apăra când era în funcţie, cu declaraţii care îi fac pe liderii PSD să pălească de invidie.

Băsescu îşi anunţă fanii şi adversarii că nu trebuie să îşi facă iluzii, pentru că va continua să se exprime pe subiecte legate de Justiţie. El susţine că nu doreşte să se spune că…

“(…) o justiţie care s-a deformat în ultimele luni prin nerespectarea drepturilor omului este ceea ce s-a construit în cei zece ani ai mandatelor mele.

Traian Băsescu afirmă că nu e contra luptei împotriva corupţiei şi reacţiile sale…

“(…) nu sunt rodul unei reacţii la cele întîmplate unor apropiaţi, ci a acţiunilor justiţiei însăşi din ultimele luni, acţiuni prin care, pas cu pas, justiţia se compromite pe termen lung (…)”

Băsescu îi acuză pe procurori şi judecători că se află pe aceeaşi baricadă şi acuză…

“spectacole televizate umilitoare pentru suspecţi şi inculpaţi, prin lipsă de respect pentru demnitatea şi libertatea oamenilor şi pentru dreptul la apărare

Fostul preşedinte se pronunţă contra întemniţării acuzatului, lucru care i-ar reduce acestuia şansele de apărare. “Nu mă voi opri“, promite Traian Băsescu.

Share