home DIVERSE, POLITICA Perle, nestemate şi alte glume ascuţite sau plate ale politicienilor

Perle, nestemate şi alte glume ascuţite sau plate ale politicienilor

Share

Politicienii romani nu se rezuma doar la a comite grafe protocolare sau a se face de ras la televizor si in teritoriu, ei fiind in stare sa lase ca mostenire generatiilor viitoare vorbe de duh, care insa de cele mai mult ori sunt vecine cu ridicolul. Realitatea.net a realizat o colectie de “perle” ale politicienilor, care vor ramane in memoria publicului.

Ludovic Orban, vicepresedinte PNL: “As vrea sa exprim o pozitie publica la adresa domnului presedinte Traian Basescu, pe care o sa-l si compar cu un personaj din Stapanul Inelului.

Tinutul intunericului stapanit de Sauron trebuie sa dispara. Nu poti sa guvernezi societatea oamenilor cu troli, nazguli, mamuti, orci. Astazi, PNL seamana cu Minas Tirith, impresurat de toate aceste creaturi ale tinutului intunericului manuite de Sauron, care are si o exprimare, o cunoasteti: “I see you””.

Elena Basescu nu putea sa lipseasca din aceasta colectie: “Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri. Pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine”.

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD: “Betia puterii te duce prin toate etapele: la esti cocos, dup-aia te transformi in maimuta, treci apoi prin faza de leu, iar la sfarsit ajungi porc”.

Anca Boagiu (deputat PD-L): “Daca la Bucuresti problema majora este traficul, urmata de trafic si de trafic, in aceasta situatie speciala, deja, a PSD-ului, problema cea mare este traficul, traficul, traficul de candidati”.

Sebastian Bodu (candidat PD-L la Primaria sectorului 5): “Votul efectiv dureaza maxim cinci minute, adica tot atat cam cat dureaza o partida de sex cu sotia/sotul, fara preludiu/postludiu (adica drumul pana la si de la sectia de vot).

Adrian Minune (candidat pentru Consiliul Local Stefanesti, din partea PSD): “Este strigator la cer ca pe lista votantilor sa fie noua-zece morti care nu exista. Da?”

Corneliu Vadim Tudor (presedinte PRM): “Funar vine cu o mie de propuneri sa potcoveasca niste purici morti”.

Christian Ciocan (purtator de cuvant al Politiei Capitalei): “L-am imobilizat pe barbat, desi ma ameninta cu o coada de matura, si am recuperat palaria”.

Oana Zavoranu (ex-candidat din par­tea PRM la Camera Deputatilor): “Nu ma taxati ca am fusta scurta, deoarece nu am si mintea scurta, sau ca am burta goala, pentru ca nu am si sufletul gol”.

Mihai Voicu (deputat PNL): “Traian Basescu stie si cand se autoflageleaza Emil Boc cu cureaua de la ceas”.

Theodor Stolojan (vicepresedinte PD-L): “Miron Mitrea este un cetatean iesit de sub camion”.

Sorin Oprescu (primar general al Capitalei): “Eu sunt acum la categoria multi, numai ca eu sunt primarul bestial”.

Mircea Geoana (prese­dinte PSD, presedinte Senat): “Trebuie ca Romania sa continue sa fie un loc in care aceste retele de crima organizata sa nu se intrepatrunda intr-o retea complexa de tipul McMafia”.

“Liderul partidului nostru, eu, am fost desem­nat candidat de un congres al partidului”.

Anca Petrescu (deputat PRM): “Intr-adevar, Ceausescu a fost un om foarte cinstit si tot­odata a fost un mare patriot”.

Emil Boc (presedinte PD-L, premier): “Eu sunt Maradona din PD-L, cu burtica un pic cam mare”.

Vasile Dincu (deputat PSD): “Va indemn sa aveti curaj, fiecare trebuie sa comunicati ca Rambo, fiecare veti fi soldat universal in colegiile voastre”.

Marian Oprisan (Vrancea): “Eu am fost ales ca sa am grija de voi si de familiile voastre, presedinte al Vrancei!”

Calin Popescu Tariceanu (presedinte PNL, fost prim-ministru): “Mister Geoa­na, I fuck you!”

Adrian Nastase (presedintele Consiliului National PSD): “10 decembrie este Ziua internationala a drepturilor omului. Omul, ati ghicit, este Traian Basescu: si el are drepturi pe care, de altfel, si le-a exercitat astazi, desemnandu-l, fara sa planga, pe Stolojan pentru a forma Guvernul”.

“Gainile stiu singure sa faca oua, nu trebuie sa le invete cineva”.

Share