Titus Corlăţean cere ca Klaus Iohannis să fie pus sub interdicţie

Share

Declaraţiile de presă peremistoide impregnează toţi vectorii PSD. Este acum rândul lui Titus Corlăţean să se manifeste astfel.

Senatorul PSD Titus Corlățean, vicepreședinte al Senatului, lansează un atac de o rară virulenţă la adresa lui Klaus Iohannis, afirmând că președintele „devine un risc de securitate națională”.

„Acest personaj nu poate fi președintele României, mai ales într-o situație de criză”, a mai spus Corlățean.

”Cu siguranță, avem situații diferite: Sănătatea este atacată de Covid-19, iar societatea este atacată de PSD, a spus, printre altele președintele Iohannis. Problema principala pentru România o reprezintă faptul că pseudopreşedintele numit Klaus Werner Iohannis este el cel atacat de o uriașă aroganță și, o spun foarte clar, ficatul domniei sale se hrănește cu foarte multă ura și obsesie de putere absolută.

Sunt boli extrem de grave și, în opinia mea, pseudopreşedintele României, cunoscut dealtfel pentru atitudinile sale antiromânești, antinaționale și anticreștine ar trebui pus sub interdicție democratică, pentru că devine un risc de securitate națională prin tot ceea ce face, tot ceea ce spune, tot ceea ce diseminează.

Domnia-sa obișnuiește să disemineze ură, venin și aroganță, ori acest personaj nu poate fi președintele României, mai ales într-o situație de criză, de care guvernul domniei sale pe care îl patronează și pe care l-a patronat inclusiv atunci când a furat în timpul pandemiei sau când a furat alegerile împreună cu camarazii lor din USR, este responsabil pentru criza de Sănătate, economică și socială în care se găsește România. Nu e posibil că, la 7 luni de la instaurarea stării de urgență, după ce chiar domnia să a negat gravitatea COVID-19, spunând că este vorba despre o simplă răceală, situația nu doar să nu se amelioreze, dar să devină foarte foarte gravă.

Răspunsul pe care îl da domnia să este -alegerile trebuie să aibă loc. Această este obsesia să, obsesia de putere absolută, deci are o problema de absența de gena democratică și, în același timp, de o abundență de aroganță care face foarte rău omenirii. Cred că foarte mulți români regretă profund acum alegerea pe care au făcut-o cei care l-au votat și pentru al doilea mandat”

, a declarat Corlăţean pentru DB24News.

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la Palatul Cotroceni, despre diferenta dintre abordarea politica si cea a autoritatilor, legata de combaterea pandemiei COVID-19.

„Sanatatea publica este amenintata de COVID-19, iar politica romaneasca este amenintata de PSD. Sunt doua pericole si trebuie sa ne adresam si intr-o parte si in cealalta parte. Dupa alegeri, este evident ca aceasta crestere a numarului de bolnavi ne ingrijoreaza mai mult decat alegerile care vor veni si trebuie sa luam masurile care se impun in prag de toamna, iarna, fiindca lucrurile probabil se vor complica odata cu venirea toamnei si cu vremea mai rece”, a afirmat seful statului.

Share