home ECONOMIE Teodorovici s-a lovit singur. Afirmă că PSD oferă cei mai buni specialişti

Teodorovici s-a lovit singur. Afirmă că PSD oferă cei mai buni specialişti

Share

Orlando Teodorovici, care este ministrul Finanţelor publice în Cabinetul Dăncilă, spune că PSD oferă tot ce e mai bun. “Cele mai bune guvernări, cei mai buni premieri, cei mai buni primari, parlamentari şi, de ce nu, cel mai bun președinte”. Mai jos, integral, cele spuse de demnitar:

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Azi am petrecut încă o zi plină de energie și entuziasm. De la Reghin, orașul viorilor, unde am găsit sensibilitatea și talentul pe care doar muzica și dansul le cuprind magistral, până la întâlnirea cu colegii noștri din organizațiile PSD, cu oameni strașnici, cu prieteni vechi și mai noi din Târgu Mureș, orașul inimilor și Sibiu, orașul manierelor.

Iar mesajul meu către primarii și liderii mureșeni și sibieni a fost să privim cu mai multă ÎNCREDERE spre ceea ce avem de făcut împreună. Pentru că lumea are mari AȘTEPTĂRI de la acest partid și pentru că toți marii pași înainte ai acestei țări s-au făcut sub guvernări PSD.

Încrederea că noi putem CÂȘTIGA oricând o competiție care să ne permită să facem ceea ce este bine pentru români și pentru țară. Indiferent de numărul competitorilor, de poziția de pe care pornesc, indiferent de efortul pe care trebuie să-l facem sau de obstacolele pe care trebuie să le depășim.

Încrederea că tot noi, social-democrații, vom continua să oferim cele mai bune guvernări, cei mai buni premieri, cei mai buni primari, parlamentari și, de ce nu, cel mai bun PREȘEDINTE al României!

Citeşte şi
După ce a jignit îngrozitor o jurnalistă de la B1 TV, Orlando Minte Scurtă, încă
Banca Internaţională de Investiţii (IIB / BII), condusă de Rusia, urmează să-şi finalizeze reforma complexă
Tensiuni uriaşe în interiorul PSD. Potrivit unor surse, Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-ar fi
Dincolo de ceea ce spun public, politicienilor puterii ştiu, ca Teodorovici, de exemplu, că au
Eugen Teodorovici, premierul care nu a mai fost anunțat. Surse din PSD au declarat pentru
Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Eugen Teodororovici, au ieșit prin spatele clădirii, însă protestatarii
O minciună iese la iveală. Puţin înainte de OUG 114, Eugen Teodorovici a mâncat o
Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, a declarat că va propune modificarea legislației, astfel încât jurnaliștii care
Ministrul Finanţelor Orlando Teodorovici a anunţat că transferul fondurilor de la Pilonul II la Pilonul
Inflaţia devine un subiect foarte interesant pentru coaliţia de guvernare, care încearcă să dea vina
Share