home CORUPTIE, POLITICA Tăriceanu, masochist, mai vrea, cere încă o moţiune de cenzură

Tăriceanu, masochist, mai vrea, cere încă o moţiune de cenzură

Share

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, este nemulţumit de cât de scurtă a fost suferinţa provocată de eşecul moţiunii de cenzură iniţiate de prietenii din PSD şi mai vrea încă o dată.

El le-a cerut liderilor PSD să depună o nouă moţiune de cenzură. „Nu trebuie lăsat acest guvern să continue, nu am văzut până acum o asemenea adunătură de netrebnici”, a susţinut Tăriceanu.

„În momentul acesta, dacă eu aş fi în PSD, aş acţiona foparte simplu şi clar. Trebuie găsită cât mai repede modalitatea că o nouă moţiune de cenzură să fie depusă şi guvernul Orban dat jos. Dacă acest lucru risca să se întâmple chiar cu o zi înainte de alegeri, trebuie făcut acest lucru.

Nu trebuie lăsat acest guvern să continue, nu am văzut până acum o asemenea adunătură de netrebnici, nu sunt interesaţi decât să îşi salveze scaunele şi să folosească banii publici în alte scopuri decât pentru pensii, alocaţii, tablete pentru elevi, măşti. Totul este numai propaganda, epidemia de coronavirus a fost o propagandă, de a inocula în mintea oamenilor teamă de a veni la vot”, a declarat Tăriceanu, la România TV.

Un sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM, arată că ALDE este cotată cu doar 2,4% din intenţiile de vot, mult sub pragul parlamentar.

ALDE scade şi mai mult în sondaje, fiind creditata cu doar 2,4% din intenţiile de vot, anunţa Europa FM. Pentru formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu este cel mai slab scor, reprezentând mai puţin de o treime din procentajul pe care îl avea în urmă cu exact un an (7,4% în august 2019).

Share