home CORUPTIE, POLITICA Surse. Renate Weber va candida pe listele PSD, la Senat

Surse. Renate Weber va candida pe listele PSD, la Senat

Share

Serviciile nepreţuite aduse corupţilor se plătesc prin funcţii politice. Despre Renate Weber umblă zvonul cu iz de credibilitate că va candida pe listele PSD, la Senat.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Facem mai jos un story despre isprăvile doamnei Weber, din ultimii ani.

6 decembrie 2019: Avocata Poporului, Renate Weber, consideră că la Direcția Națională Anticorupție ar trebui angajați doar procurori cu specializare în fapte de corupție.

17 aprilie 2020: De aici a pornit ultima manţocărie – Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constituțională mai multe prevederi din OUG 1/1999, care reglementează instituirea stării de urgență.

7 mai 2020: Recent – Avocatul Poporului Renate Weber a anunţat că a sesizat CCR cu privire la legislaţia care reglementează starea de alertă, considerând că se încalcă principiul separaţiei puterilor.

31 ianuarie 2020: Avocatul Poporului a sesizat CCR în legătură cu eliminarea pensiilor speciale. Avocatul Poporului considera că legea este neconstituţională. Avocatul Poporului este condusă de Renate Weber, provenită din ALDE.

7 septembrie 2018: Fostul actant de marcă al societăţii civile din anii 90, Renate Weber, dă declaraţii care o situează de partea ultrareacţionarilor antieuropeni. Revoltător, dar perfect adevărat.

24 septembrie 2018: Europarlamentarii ALDE Norica Nicolai şi Renate Weber au transmis liderilor europeni, o scrisoare deschisă. În aceasta, îi informează cu privire la efectul protocoalelor secrete din România şi la modul în care acestea ar fi interferat cu Justiţia.

18 iunie 2019 (după alegerile europarlamentare şi Referendumul pentru Justiţie): Fostul europarlamentar Renate Weber (ALDE) a afirmat că votanţii de pe listele suplimentare, 1,5 milioane la număr, nici nu au existat în realitate.

Share