home CORUPTIE, POLITICA Surse. PSD ar putea să piardă cel puţin Craiova şi Constanţa

Surse. PSD ar putea să piardă cel puţin Craiova şi Constanţa

Share

Primele șocuri se apropie pentru PSD. Se pare că Partidul Social Democrat pierde două oraşe care au intrat de ceva ani în configuraţia  centrelor de putere pesediste.

Craiova și Constanța sunt aproape de a scăpa de Ciuma Roşie, iar Moldova este şi ea pe butuci pentru PSD.

Încep să apară, pe surse, primele cifre din măsurătorile făcute de partidele mari, după prima săptămână de campanie, informează Comisarul.

Cea mai mare surpriză se înregistrează la Craiova, unde candidatul PER, fostul primar Antonie Solomon, este la doar două procente în spatele Olguţei Vasilescu, aflată pe un trend descrescător.

Pe 27 iulie anul acesta, Înalta Curte a decis reabilitarea fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, condamnat la trei ani de închisoare, după ce a primit mită 50.000 de euro, de la omul de afaceri din Piteşti, Cornel Penescu. Decizia Înaltei Curţi nu este definitivă.

“Admite cererea de reabilitarea judecătorească, formulată de petentul Solomon Antonie. Dispune reabilitarea judecătorească a petentului Solomon Antonie, cu privire la condamnarea la pedeapsă de 3 ani închisoare”.

La Constanța, candidatul PNL și-a mărit avansul față de actualul primar PSD. Moldova, altădată fief tradițional PSD, e pe butuci în sondaje, singurele redute care par a mai rezista fiind Brăila și Galați.

Share