home CORUPTIE, POLITICA Surse. Gabriela Firea s-ar pregăti să-şi retragă candidatura

Surse. Gabriela Firea s-ar pregăti să-şi retragă candidatura

Share

Atunci când simţi că se surpă pământul sub tine şi o ia la fugă, te dai rănită şi spui că ţi-e rău. Gabriela Firea exact asta face acum.

Mai multe publicaţii apropiate de PSD au anunţat că Gabriela Firea a avut nevoie de îngrijiri medicale şi că a fost dusă cu ambulanţa la spital. Sondajele arată un avans considerabil al lui Nicuşor Dan, în cursa pentru Primărie.

O ambulanţă a ajuns la sediul Primăriei Capitalei, iar medicii au urcat la etajul 1, unde Gabriela Firea are biroul. Edilul a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a ajuns la Spitalul Cantacuzino din Bucureşti.

„Primarul Capitalei nu a mers cu salvarea la spital. La scurt timp după ce ar fi primit îngrijiri în propriul birou, Gabriela Firea a ieşit din clădirea Primăriei Generale, a urcat grăbită în maşină şi a plecat spre spital. Aceleaşi surse ne-au mai precizat că primarul Capitalei a oprit maşina la o farmacie, de unde şoferul i-a adus medicamente”, anunţă cancan.ro.

Surse citate de România TV au precizat că în cazul Gabrielei Firea a fost vorba despre o lipotimie. Edilului i s-ar fi făcut rău din cauza căldurii şi a programului încărcat, care nu i-a permis să se alimenteze corespunzător. Medicii i-au pus o perfuzie şi, după ce şi-a revenit, Firea a plecat de la spital.

Un sondaj Inscop arată că Gabriela Firea se află cu aproape 9% în spatele lui Nicuşor Dan, fiind cotată cu 45,6%, în timp ce candidatul PNL – USR are 54,4%.

Violeta Alexandru a dat publicităţii un formular de sondaj comandat de PSD, în care sunt testaţi şi alţi candidaţi PSD pentru Primăria Bucureşti. Ciolacu a declarat că este o minciună.

Pierderea alegerilor pentru Primăria Capitalei îi va reduce drastic şansele Gabrielei Firea de a prelua conducerea PSD şi de a deveni candidată la Preşedinţia României în 2024. Cel mai probabil, acum îşi pregăteşte retragerea din cursă, pe motiv de probleme de sănătate.

Share