home ECONOMIE Sunt avantajoase vacantele planificate prin agențiile de turism?

Sunt avantajoase vacantele planificate prin agențiile de turism?

Share

Vacanța este acea perioadă mult așteptată, poate chiar și un an de zile. Fie că este petrecută cu familia sau cu prietenii, cei mai mulți oameni simt nevoia de a organiza acest eveniment din timp pentru a beneficia de experiențe unice demne de o asemenea perioadă de așteptare. În acest an, se poartă vacanțele exotice. În ceea ce privește prețul, agențiile de turism prezintă oferte de nerefuzat, accesibile și pentru un buget mic.

O soluție la îndemână și care deschide multe porți este orientarea spre oferte vacanta 2019 de la Viotop Travel. Domeniul turismului și ofertele se încadrează în funcție de câțiva termeni ce le diferențiază ca și servicii sau ca preț.

Ofertele last minute – atracția sezonului

Când se face referire la oferte last minute, acestea se referă în principal la faptul că plecarea se poate face chiar și în ziua imediat următoare.

Dincolo de ideea ce presupune o fire spontană, avantajele sunt nenumărate. În primul rând, costurile sunt reduse semnificativ. În acest mod vacanțele exotice nu mai sunt o provocare financiară. Pe Viotoptravel.ro, se regăsesc destinații precum Grecia, Turcia, Egipt care impresionează publicul larg încă de la prima accesare.

Coceptul last minute este avantajos pentru ambele tabere, fiind o oportunitate win – win. Aceste pachete nu presupun altceva decât acoperirea locurilor rămase disponibile din ofertele programate în sistem early booking.

În orice caz, destinațiile merită să fie vizitate cel puțin odată în viață. Fiecare dintre locațiile prezente în ofertele de la Viotop Travel sunt încărcate de obiective turistice cu o istorie bogată, iar în ceea ce privește ospitalitatea, acestea sunt renumite la nivel internațional. Aceste oferte se modifică în mod constant, de aceea dacă se au în vedere este recomandat ca persoana să fie și pe picior de plecare.

Avantajele alegerii vacanțelor prin agențiile de turism

De multe ori, agențiile de turism au cunoscut o creștere pe această piață, deoarece călătoriile planificate pe cont propriu s-au dovedit a fi costisitoare. Mai mult decât atât, implică mult mai mult timp ce trebuie alocat. În cele ce urmează sunt prezentate câteva avantaje ce se regăsesc și în serviciile oferite de Viotop Travel pentru oferte vacanță 2019.

  • Consultanță turistică

Informațiile sunt oferite prompt și detaliat, fără a se pierde ore îndelungate pentru căutarea răspunsurilor cu privire la o anumită locație. Specialiștii de la o asemenea agenție sunt informați permanent și mai mult decât atât, țin pasul cu schimbările de ultim moment ce pot interveni.

  • Vacanța este asigurată

Aspecte imprevizibile se pot întâmpla oricând. Între timp, când deja suntem în fața situațiilor neplăcute și nu se poate cere niciun ajutor, vacanța se transformă într-o luptă. În cazul în care se aleg pachete turistice printr-o agenție de turism, personalul își asumă și rezolvarea inconvenientelor.

  • Vacanță adaptată nevoilor proprii

Furnizorii de servicii turistice sunt flexibili la solicitări când vin direcționate din partea unei agenții de turism. Această piață este cunoscută pentru colaborarea dintre aceste părți. Cererea trebuie să se regăsească în echilibru cu oferta – un concept general valabil când vine despre servicii orientate spre clienți.

  • Transportul

Poate fi un serviciu inclus sau nu în funcție de cerințele turistului. Totuși, tendința este de a urmări acest serviciu, deoarece este un motiv în plus de siguranță. Mai mult decât atât, nu mai există stresul rezervărilor personale și alte probleme organizatorice, relaxarea fiind atinsă pe toate planurile.

  • Vizitarea mai multor țări – excursii de tip circuit

Agențiile de turism au incluse acele oferte de tip circuit. În asemenea situație nu este nevoie de acte adiționale pentru traversarea granițelor, iar procesul de cumpărare a unui astfel de pachet este simplificat.

Când vorbim despre oferte vacanță 2019 este de la sine înțeles că aceste avantaje deja sunt vizate de către agențiile de turism. Prin urmare, acel timp liber mult așteptat se poate transforma într-o experiență inedită, mai ales când vine vorba despre excursii în afara țării.

Pentru a valorifica și mai bine vacanța, se poate alege și serviciul unui ghid turistic. Ca o notă finală este de luat în considerare că indiferent de pachetul turistic ales, prețul final este cu mult redus față de gestionarea proprie a unei astfel de călătorii. Acest lucru se datorează colaborării agenției cu diverși furnizori de servicii turistice și accesul spre oferte inaccesibile turiștilor individuali.

Pentru că perioada vacanțelor este departe de a fi pe final, pe https://www.viotoptravel.ro/ se pot vizualiza oferte ce acoperă nevoi ale publicului larg în orice sistem turistic – early booking, last minute, all inclusive, circuite și altele.

Citeşte şi
Ludovic Orban, categoric: Pensiile nu pot creşte cu 40%!

Premierul Ludovic Orban a afirmat răspicat că pensiile nu vor putea fi majorate cu 40%, Read more

Braco, furnizor autohton de reductoare melcate

Motoarele electrice utilizate la scară largă în industrii diverse la ora actuală aduc la rândul Read more

CNSAS susţine că Mugur Isărescu ar fi fost colaboratorul Securităţii

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu este considerat de CNSAS colaborator al fostei Securități. Colegiul instituţiei a aprobat Read more

Leonardo Badea (BNR): Reducerea inegalităților, un imperativ pentru resetarea economiei după criza pandemică

Viceguvernatorul BNR, domnul Leonardo Badea, a declarat: „Pentru o lungă perioadă de timp, pe lista Read more

Florin Cîţu spune că va dezvălui tot despre teroriştii economici PSD

Ministrul de Finanţe Florin Cîţu afirmă, într-o postare pe Facebook, că de câteva zile este Read more

PSD, tembelism politic. Iniţiază apariţia a 11 salarii minime diferenţiate

PSD atacă bugetar România. Parlamentul a adoptat o lege, inițiată de 37 de parlamentari de Read more

PSD vrea să dinamiteze complet bugetul României

PSD va transforma în proiect de lege cele 28 de măsuri pentru repornirea economiei anunţate Read more

Ludovic Orban: Este imposibil ca pensiile să crească cu 40%!

Premierul Ludovic Orban a declarat că o creştere cu 40% a punctului de pensie, aşa Read more

Cîţu cere audierea lui Teodorovici şi Dăncilă pentru aruncarea Economiei în haos

Ministrul PNL de Finanţe, Florin Cîţu, îi acuză pe predecesorul său social-democrat, Eugen Teodorovici, şi Read more

Florin Cîţu vorbeşte despre o posibilă creştere a pensiilor cu 10%

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a anunţat că pensiile ar putea creşte cu doar 10% din Read more

Share