home CORUPTIE, POLITICA Strict autentic. Uniunea Tineretului Comunist a fost dată afară din PCR!

Strict autentic. Uniunea Tineretului Comunist a fost dată afară din PCR!

Share

Există, trăieşte, vieţuieşte. Uniunea Tineretului Comunist (UTC) tocmai a fost exclusă din Partidul Comuniştilor din România, lucru de neconceput acum mai bine de 31 de ani

Nu este scandal doar între pesedişti, ci şi între tovarăşii lor, comuniştii. Uniunea Tineretului Comunist anunţă că a fost dată afară din Partidul Comunist din România, astfel încât va forma un nou partid.

“În urma excluderii noastre din Partidul Comunist din România, am decis înfiinţarea Comitetului de Iniţiativă pentru Constituirea Partidului Comunist din România (Maoist), un partid marxist-leninist-maoist, care va urma linia marxistă autentică, revoluţionară, anti-revizionistă, trasată de marii noştri clasici Marx, Engels, Lenin, Stalin, Mao şi Gonzalo.

Din acest moment pagina noastră devine pagină a Comitetului de iniţiativă pentru Constituirea PCdR (Maoist) şi a Uniunii Tineretului Comunist (Maoist). O zi bună tovarăşi! MLM forever!”, se anunţă pe pagina UTC.

Comunicatul este semnat de “Tov. Adrian Crăciunoiu”. În el nu se precizează clar dacă, atunci când a semnat, tov. Crăciunoiu era conectat la curent electric alternativ sau continuu.

Partidul Comuniştilor din România are doar câteva zeci de membri şi s-a remarcat numai prin omagii aduse anual lui Nicolae Ceauşescu, la mormântul acestuia.

Share