home CORUPTIE, POLITICA Steluţa Cătăniciu este pe lista PSD Bihor, la alegerile parlamentare

Steluţa Cătăniciu este pe lista PSD Bihor, la alegerile parlamentare

Share

Incompatibila Steluţa Cătăniciu, ţinută în Parlament de PSD, pentru a-i face jocurile în Comisia Specială de mutilare a Legilor Justiţiei, primeşte o nouă însărcinare.

Steluța Cătăniciu, unul dintre cei mai agresivi parlamentari care au contribuit la masacrarea Legilor Justiției, este candidată pe lista PSD Bihor, pentru Camera Deputaților.

Cătăniciu ocupă locul doi, pe lista pentru Camera Deputaților.

Senat: Florian Bodog, Iuhas Novac, Stela Băbău
Camera Deputaților: Ioan Mang, Steluța Cătăniciu

Aleasă în Cluj, pe listele ALDE, Cătăniciu s-a înscris în luna iunie în partidul lui Dan Voiculescu. Ea a devenit atunci șefa PPUSL Buucresti, însă iată că acum candidează la Bihor, pe lista PSD.

„Alături de colegii mei umaniști, cu unii dintre ei chiar am mai colaborat în trecut, îmi doresc să aducem o contribuție semnificativă, prin inițiative legislative și proiecte concrete, prin care să răspundem la cât mai multe dintre nevoile românilor.

Am găsit aici, la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), o preocupare reală pentru oameni, pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru clasa de mijloc, pentru toți românii”, a declarat atunci Steluța Cătăniciu.

Înainte de ALDE și PPUSL, Cătăniciu a mai fost în PNL.

Share