home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Negrea: “Intact mi-a trasat obiective: RCS&RDS şi Udrea”

Negrea: “Intact mi-a trasat obiective: RCS&RDS şi Udrea”

Share

Jurnalistul Stelian Negrea a explicat astăzi în faţa membrilor Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) cum „conducerea” trustului Intact i-a trasat obiective prioritare compania RCS&RDS şi „madame Udrea”.

foto: EvZ

Audiat astăzi de membrii CNA, fostul senior-editor din cadrul Antena 3 a explicat că a rămas în trust doar pentru a strânge probe, astfel încât să poată dovedi presiunile la care a fost supus.

Negrea a susţinut că însuşi fostul ministru al economiei, Codruş Şereş, îi trasa sarcini cu privire la persoanele şi firmele care să fie atacate sau, dupa caz, nu, pe motiv ca erau „prietene”.

Negrea, audiat la CNA. Narcisa Iorga: “Jurnaliştii care denunţă intruziunile editoriale nu trebuie blamaţi” (Reporter Virtual)

Ca exemplu, Stelian Negrea a povestit cum i-a fost trasată sarcina de a strânge informaţii compromiţătoare despre senatorul PDL Ion Calcan şi cum, ulterior, a fost apostrofat de catre directorul general al Intact, Codruş Şereș, pe motiv ca acestea erau „slăbuţe”.

Jurnalistul denunţă faptul că Departamentul de Investigaţii pe care-l coordona din postura de senior-editor în cadrul Antena 3 nu se subordona, din punct de vedere editorial, redactorului-şef, ci, managerului general Codruţ Şereş… citeste tot in EvZ

Share