Steag tricolor uriaş. Manifestanţii pregătesc o coregrafie aparte

Share

Protestele continuă chiar la această oră, în întreaga ţară. Manifestanţii de la Piaţa Victoriei pregătesc în această seară o coregrafie specială. Astfel, ar fi vorba despre desfăşurarea unui steag tricolor uriaş.

UPDATE 22.54: Laura Ştefănuţ pentru Digi24.ro Cum am primit pumni când puneam întrebări la mitingul pro PSD?

UPDATE 22.45: Acum 50 de minute, printscreen pe contul Rareş Bogdan cu acelaşi tricolor, după Realitatea TV. E ciudat:

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

UPDATE 21.33: Pe contul lui de Facebook, Rareş Bogdan a pus o poză cu deja notoriul steag tricolor uriaş. Printscreen-ul este, surprinzător, de pe… Digi24:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

UPDATE 21.17: Acum 4 ore, jurnalistul Rareş Bogdan anunţa că la ora 21.00 are emisiune “Jocuri de putere“. În acest moment, pe Realitatea TV nu este această emisiune, ci un Breaking News cu Eli Roman.

UPDATE 21.01: Un tricolor uman format din 50.000 de manifestanţi, conform Realitatea TV, 60.000, conform Digi24, s-a format la această oră la Piaţa Victoriei. Fiecare manifestant a primit o folie semitransparentă colorată, pe care o pune în faţa telefonului mobil, cu lanterna pornită.

UPDATE 20.57: Postarea noastră FSN / FDSN / PDSR / PSD cât a guvernat în ultimii 25 de ani? continuă să facă trafic nepromovată, din arhiva website-ului. I-au luat la ochi oamenii pe foştii comunişti…

UPDATE 20.07: Agerpres Ovidiu Laicu, vicepreședinte PSD Iași, îi cere demisia lui Mihai Chirica Vorbesc în nume propriu. Organizația nu cere excluderea domnului Chirica. Prin declarațiile pe care le face domnul Chirica este mană cerească pentru adversarii politici. Face paradă că ar fi pesedist. De fapt, prin declarațiile pe care le face se situează în cu totul în afara PSD-ului. El încalcă niște articole din statutul PSD prin declarațiile pe care le face.

UPDATE 20.02: Realitatea TV Peste 7.000 de manifestanţi s-au adunat deja la Piaţa Victoriei.

UPDATE 19.56: MagnaNews Frigul a fost împins spre România, de pe calota Arctică, de… un val ciudat de aer cald ”În acest moment în Arctica suprafaţa calotei glaciale se află la un minim istoric. Acolo avem chiar un ciudat val de căldură care a împins aerul rece către latitudini mai joase. Dacă banchiza de gheaţă ar fi avut dimensiuni normale, episoadele de frig prin care trece acum România ar fi fost mai puţin violente”, a explicat Roxana Bojariu, expert al Grupului Interguvernamental pentru Schimbarea Climei din România.

Observaţie StareaPresei.ro: Şi în timpul protestului EuroMaidan contra omului Rusiei, Ianukovici, în Ucraina şi în special în Kiev a fost extrem de frig. Apoi, după fuga acestuia, vremea a devenit brusc mult mai prietenoasă. Să fie război meteorologic?

UPDATE 19.53: Ziare.com Toti ochii pe Parlament: Referendumul initiat de Iohannis si ordonanta de abrogare, pe agenda Ordonanta care abroga modificarea Codurilor Penale si referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis vor fi pe agenda Parlamentului de saptamana viitoare, in conditiile in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut un apel pentru adoptarea in cel mai scurt timp a OUG 14/2017.

UPDATE 19.46: O formă de protest inedită a avut loc azi în jurul Palatului Victoria: un maraton.

UPDATE 19.43: Realitatea TV Peste 4.000 de protestatari s-au adunat în acest moment la Piaţa Victoriei. La Cotroceni, numărul stagnează la puţin peste 1.000.

UPDATE 19.30: Digi24 Mihai Chirica, nemulțumit de Liviu Dragnea: A pus în pericol PSD Cu siguranță trebuie să se întâmple lucruri profunde, să așeze PSD în contextul zilelor de astăzi. Dacă aș fi fost mulțumit , nu aș fi zis lucrurile astea. E nevoie de un alt leadership. A fost un lider de partid bun, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbare de atitudine. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă.

Numărul de manifestanţi la Piaţa Victoriei creşte

UPDATE 19.07: Realitatea TV Numărul manifestanţilor de la Palatul Cotroceni a crescut de asemenea la peste 1.000.

UPDATE 19.03: Conform Realitatea TV, la această oră numărul de manifestanţi de la Piaţa Victoriei a trecut de 1.000. Acel steag tricolor uriaş ar urma să fie desfăşurat la ora 21.00.

UPDATE 18.40: În seara aceasta, conform Digi24, se produce un fenomen nou. La ora 18.00, şi la Piaţa Victoriei, şi în Cotroceni erau câte 400 de protestatari. Acum câteva minute, numărul lor crescuse în ambele locaţii la 600.

Share