home POLITICA Statele Unite intră în schizoidia subversiunilor putiniste

Statele Unite intră în schizoidia subversiunilor putiniste

Share

După ce au anunţat noi măsuri de sancţionare a Rusiei, Statele Unite intră în rândul lumii. Casa Albă a strecurat în presă prin interpuşi că Trump ar putea anula deciziile Administrației Obama.

După ce va deveni președinte în exercițiu, acesta le-ar putea permite diplomaților ruși expulzați să revină în SUA. Declaraţiile aparţin unui înalt oficial american care a dorit să își păstreze anonimatul.

SUA expulzează 35 de diplomaţi ruşi, Rusia sancţionată

Astfel, ca şi în România, Polonia, Bulgaria sau oriunde în Europa, şi în SUA vor exista în curând două realităţi politice. A lui Trump & acoliţii şi a politicienilor democraţi şi republicani.

Statele Unite nu sunt singurele unde Rusia influenţează alegerile

Sursa citată a spus că o astfel de decizie din partea viitorului lider de la Casa Albă este posibilă, dar nu este indicată.

Credem că astfel de măsuri sunt importante, pentru că Rusia nu are de gând să se oprească. Avem semnale clare că rușii se vor amesteca și în alegerile democratice din alte state. Inclusiv în alegerile din țări europene aliate.

, a mai spus, pentru Reuters, un oficial din cadrul administrației de la Washington. Astfel, el a confirmat cea ce StareaPresei.ro spune de foarte mulţi ani.

Share