home MASS MEDIA, POLITICA STAREA PRESEI: Oana Stanciulescu redactor-sef la "Cotidianul"

STAREA PRESEI: Oana Stanciulescu redactor-sef la "Cotidianul"

Share

Eram foarte curios care dintre fostii mei colegi va face pactul cu vantul.

A fost sa fie Oana Stanciulescu. Jurnalist foarte bun, Oana a fost redactor sef-adjunct in echipa lui Nistorescu, aceea cu care nea Cornel a facut “Evenimentul Zilei”, cotidian anti-sistem (anti-sistemul Adrian Nastase & PSD). Acum, Oana Stanciulescu va face un alt ziar anti-sistem, tot impreuna cu nea Cornel.

Anti-Traian Basescu. Dar intre Nastase si Basescu exista diferente majore. De exemplu, atunci cand PSD-istii aflati singuri la putere jucau tananika pe banii bugetului, singurele publicatii care anuntau aceasta erau “Evenimentul Zilei” si “Gardianul”. Un ziar, primul, facea presa la meserie. Celalalt facea presa centrului imaculat de putere: Nastase, saracul, este curat, nu e corupt, dar este inconjurat de baroni. El lupta contra coruptiei.

Sa revenim dara la Oana Stanciulescu. Al carei CV poate fi citit aici. A terminat ASE in anul 1991. A fost corespondent BBC intre anii 1997 si 1999. Redactor sef-adjunct intre anii 2000-2005, apoi, din anul 2006, consilier la Institutul Diplomatic Roman.

Aici putem constata ca Oana Stanciulescu a declarat pentru Mediafax ca a fost si purtator de cuvant al lui Ludovic Orban, pe cand acesta era ministrul Transporturilor.

Share