home MASS MEDIA, POLITICA STAREA PRESEI Disperat, "tonomatul" Bădin decretează: Roşca Stănescu minte pentru că e omul lui Băsescu (Dan Badea)

STAREA PRESEI Disperat, "tonomatul" Bădin decretează: Roşca Stănescu minte pentru că e omul lui Băsescu (Dan Badea)

Share

Foto: Dan Badea, jurnalist de investigatii

Andrei Bădin, tonomatul lui Dan Voiculescu, se dă de ceasul morţii că turnătorul Sorin Roşca Stănescu, alias Deleanu şi H15 (după calendarul Securităţii) le-a stricat jocul celor care declanşaseră atacul împotriva lui Traian Băsescu, via fratele Mircea, în afacerea DESINTCO.

Omul lui Voiculescu e supărat că omul lui Patriciu&Vîntu a depăşit limita inferioară a credibilităţii prin ultimele postări de pe blogul personal.

Lipsa oricăror probe pentru afirmaţiile grave făcute de diversionistul H15, coroborată cu aparteneţa aceluiaşi (informator plătit al fostei securităţi) la grupul de tip mafiot anti-Băsescu, riscă să arunce în aer întreaga construcţie migăloasă la care şi-au adus aportul lucrătorii de la Bursa şi Antene.

După ce, iniţial, dezvăluirea lui H15 s-a dovedit a fi o minciună grosolană care, în mod normal, ar fi trebuit să-l trimită la pensie pe impostor, Bădin a fost primul dintre cei care, pe aceeaşi baricadă cu Roşca fiind, a sesizat cel puţin o neconcordanţă flagrantă din aşa-zisa dezvăluire: UNITA, organizaţia teroristă angoleză care beneficiase, chipurile, de fondurile din partea lui Băsescu, nu mi era teroristă de multă vreme!

Prin urmare, chiar şi în cazul în care, prin absurd, afirmaţiile făcute de Băsescu s-ar fi dovedit a fi adevărate, el trebuia felicitat şi nu înjurat, deoarece ajutase…opoziţia dintr-un stat african. Faptul că Bădin a sesizat inadvertenţa e un semn că are un neuron în plus faţă de H15… citeste tot aici

Share