home MASS MEDIA, POLITICA STAREA PRESEI: Descălecatul lui Ludovic Orban la Cotidianul (Dan Badea)

STAREA PRESEI: Descălecatul lui Ludovic Orban la Cotidianul (Dan Badea)

Share

Pentru a fi sigur că politica ziarului Cotidianul va fi anti-Băsescu, managerul Cornel Nistorescu a numit-o în funcţia de redactor-şef pe Ionica Stănciulescu, fosta interfaţă cu presa a ministrului Ludovic Orban (foto: Ludovic şi Ionica, alias Oana). Ca jurnalistă, Ionica este cunoscută şi sub pseudonimul de Oana. Oana Stănciulescu.

Corespondent al BBC în perioada 1997-1999 şi redactor şef adjunct la Evenimentul Zilei pînă în 2005, Ionica Stănciulescu a devenit apoi, spre surpriza multora, consilier la Institutul Diplomatic Român începând din 2006.

Ea a fost numită, un an mai încolo, consilier personal al ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, post în care a rămas până la jumătatea anului 2008. Ionica Stănciulescu a gestionat astfel, din poziţia de purtător de cuvânt al lui Orban, toate scandalurile de presă în care a fost implicat şeful ei.

Întâmplarea face ca prima publicaţie care a lansat ştirea (preluată apoi pe RTV de Turcescu) privind celebrul accident auto muşamalizat în care a fost implicat ministrul Ludovic Orban, în decembrie 2007, să fie Cotidianul. Să vezi acum coliziuni pe “carosabilul” din redacţia nefericiţilor care au mai rămas după ce au “descălecat” Nistorescu şi, prin reprezentanţi, Ludovic Orban!… citeste tot aici

Share