home ECONOMIE, EVENIMENT Şpagă la şeful Direcţiei Antifraudă din Fiscul Român

Şpagă la şeful Direcţiei Antifraudă din Fiscul Român

Share

Vicepreşedintele ANAF, Romeo Florin Nicolae, ar fi luat şpagă pe când era consilier superior în ANAF, în vara anul 2010, 5.000 de euro. Începem să credem în teoria conform căreia  cei care sunt prinşi acum de către procurori luând şpagă sunt bolnavi, e o chestie obsesiv-compulsivă, o dependenţă, pentru că un om sănătos la cap, care ştie că autorităţile sunt călare şi leagă pe oricine face aşa ceva, s-ar potoli.

Actualul potentat al Fiscului Român, care conduce în prezent Direcţia Antifraudă, ar fi dat de înţeles unui afacerist că, dacă îi dă şpagă, îl poate rezolva cu o decizie de impunere de peste 13 milioane de lei.

Această decizie de impunere care ar fi putut eşua în şpagă a fost emisă de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Prahova.

După consumarea luării de şpagă, decizia de impunere a fost parţial desfiinţată, astfel încât operatorul comercial a trebuit să plătească numai aproape 1,1 milioane de lei.

Evident, acolo unde este un practicant de luare de şpagă, se află şi avocatul său, fostul procuror general adjunct de la PNA-ul lui Adrian Năstase, Aaaaalexaaaaandru Chiiiiciuuuuu!

Chiciu este şi avocatul lui Sorin Oprescu, şi avocatul Elenei Udrea. Printre alţii.

Share