Sorin Grindeanu: Să ne batem pentru câştigarea alegerilor!

Share

Sorin Grindeanu, această dihanie pesedistă profitoare, ocupă scaunul de preşedinte ANCOM şi, simultan, spune că vine în PSD doar dacă partidul câştigă alegerile.

Fostul premier Sorin Grindeanu acuză actuala conducere a PSD că nu pare interesată să câştige următoarele alegeri. „Se poate, maestre, să câştigăm alegerile. Problema este să fim mai hotărâţi şi să luăm decizii dure”, a spus Grindeanu, într-un interviu luat de Ion Cristoiu.

„Am o senzaţie că, într-o tăcere, toată lumea mergem înainte spre pierdere. Se poate să câştigăm alegerile, PSD are o armată nevăzută, baza partidului, care vrea să câştigăm alegerile. Vreau să revin în PSD, dar doar dacă suntem câştigători, nu să pară că mergem undeva unde bătălia este pierdută dinainte.

Să ne batem pentru câştigarea alegerilor, fie că vorbim de cele locale, fie de cele generale. Se poate, maestre, să câştigăm alegerile. Problema este să fim mai hotărâţi şi să luăm decizii dure”, a declarat Grindeanu.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, sâmbătă, că Guvernul nu are posibilitatea de a dublă alocaţiile, după decizia Curţii Constituţionale. PSD a ameninţat că dacă această măsură nu va fi luată, va introduce moţiune de cenzură în august, „indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă”.

„Este clar, va mai spun încă o dată, tot sincer, aşa cum mă cunoaşteţi, nu avem posibilitatea să dublăm alocaţiile”, a spus premierul. „O să gândim un mecanism de creştere a alocaţiilor care să permită o creştere la un nivel aşteptat într-o perioadă de timp”, a adăugat Ludovic Orban, care a promis că „în două săptămâni vom soluţiona această problemă”.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a ameninţat miercuri pe preşedintele Iohannis şi premierul Orban că le va „matura guvernarea” dacă nu dublează alocaţiile copiilor. „Dacă nu fac asta, depunem moţiunea de cenzură în august – indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă”, anunţa Ciolacu.

„Am un singur mesaj pentru Iohannis şi Orban: nu dublaţi alocaţiile, vă maturam guvernarea! Sunteţi un pericol pentru viitorul ţării!

Preşedintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocaţiilor pentru copii. Curtea Constituţională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii.

Pentru milioane de romanii cu copii această măsură iniţiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De ceea, îi solicit preşedintelui să promulge legea în regim de urgenţă, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. Dacă nu fac asta, depunem moţiunea de cenzură în august – indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă.

O guvernare care se opune cu toate forţele creşterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi vreun viitor pentru România!”, a anunţat Ciolacu.

Share