Sorin Grindeanu este noua propunere de premier PSD – ALDE

Share

Sorin Grindeanu, liderul PSD Timiş, este noua propunere de prim-ministru. PSD-ALDE a decis în sfârşit să facă o propunere de premier cu adevărat serioasă şi responsabilă.

Sorin Grindeanu a luat conducerea filialei PSD Timiş. Aceasta după ce liderul organizaţiei, Titu Bojin, a devenit cercetat penal de DNA. A fost viceprimar PSD de Timişoara.

Presa locală anunţa anul trecut că Sorin Grindeanu a fost denunţat la DNA în dosarul finanţării echipei Politehnica Timişoara.  Este fost viceprimar PSD de Timişoara. Denunţul cuiva nu înseamnă că aceste este vinovat.

Sorin Grindeanu: sunt subordonat preşedintelui PSD

Noul premier desemnat a fost întrebat şi a răspuns simplu:

Sunt subordonat domnului Liviu Dragnea, care este preşedintele PSD.

Grindeanu spune că nu are nici un dosar penal. El ar fi absolvit un curs la Academia Naţională de Informaţii:

Conform jurnalistei de investigații Emilia Șercan, Grindeanu este un apropiat al SRI, ea notând, pe Facebook, că absolvit un curs la Academia Națională de Informații a SRI și a fost și membru în Comisia de Control a SRI din Parlament.

Acum câteva zile, spusese că nu vrea să fie ministru.

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Share