home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Soc! Oribil! Dezgustator! Basescu demascat! El are mana dreapta mai lunga!

Soc! Oribil! Dezgustator! Basescu demascat! El are mana dreapta mai lunga!

Share

Treburi care nu au mai putut suporta amanarea m-au determinat sa plec din Bucuresti. Asupra a ceea ce am vazut si cu cine am discutat acolo unde am fost voi reveni ulterior.

Deocamdata, vreau sa se stie ca am vazut scena in care Basescu l-ar lovi pe copil si nu ma fofilez, incercand sa nu tratez subiectul. Mai mult, iata procesarea au-relanti a scenei odioasei lovituri.

Presedintele-bataus Traian Basescu, care probabil ca foloseste tehnici din partea ezoterica a artelor martiale, il loveste atat de pervers pe bietul copil, ca acesta se face albastru la fata.

Mai mult, din cauza loviturii pe care o aplica Basescu acestui copil, muschiul deltoid, asa cum se vede in imagine, i se incordeaza vizibil lui Traian Basescu. Odios!

Mai vreau sa spun si ca, intr-un mod absolut odios, avand in vedere viteza cu care laba mainii drepte si maneca elastica a gecii portocalii, stransa pe mana presedintelui, se misca prin spatele gatului femeii, cam la 30 de centimetri de acesta, nu este de mirare ca bietei femei i se umfla gatul.Traian Basescu goauld

Tot vitezei de lovire a presedintelui-karateka i se datoreaza probabil faptul dezgustator ca, asa cum se vede in fragmentul dat cu incetinitorul la maximum, apar 4 fotograme succesive: in prima, Basescu e cu mana in dreapta gatului femeii cu care vorbeste; in a doua, in spatele acestuia; in a treia deja ii izbeste barbia copilului; in a patra, ca rezultat, fata copilului este deja albastra de la forta loviturii.

Si, sa nu uitam, demascarea: in cea de-a cincea deja copilul isi revine si se face din nou rozaliu la fata si rade, senin. Va dati seama cat de parsiv este acest om, Traian Basescu? Ce blestem ca a fost presedintele nostru!

O alta explicatie ar putea fi lungimea mainii drepte a presedintelui, care se vadeste acum, dupa 5 ani de mandat, ca trebuie sa fie probabil cu vreo 10-15 centimetri mai lunga decat mana sa stanga si capabila sa se incovoaie, ca si cum ar fi de cauciuc, astfel incat sa ajunga aproape sub barbia copilului, ca sa-l poata lovi asa cum il loveste.

Practic, mana lui Basescu devine acum mana magica, dupa glontul magic care l-a ucis pe presedintele John F. Kennedy. Fiind proprietarul unei astfel de maini perverse, inselatoare, care albastreste instantaneu fetele copiilor pe care ii loveste si este mai lunga decat mana stanga, este clar ca Traian Basescu nu trebuie sa fie ales de catre romani presedinte.

Share