Snick Ambalaje vă poate ajuta să mențineți publicul mulțumit, datorită ambalajelor implicit

Share

Spune o vorbă că este greu să mulțumim pe toată lumea. Ca argument suprem, când este vorba de diferențe de gusturi, pare că nu ai cum să convingi pe cineva că altceva este mai bun. Cei din domeniul food – că e street food, că e food delivery – știu foarte bine asta. Au de regulă un public, destul de bine definit de la bun început, în funcție de tipul de bucătărie pe care îl abordează. Însă contează și alte detalii pentru ca publicul consumator să fie mulțumit. Spre exemplu, nu sunt de neglijat ambalajele.

În contextul actual când o nouă directiva europeană vine să limiteze consumul de produse din plastic, pentru cei din Horeca înseamnă o nouă adaptare. În ceea ce privește ambalajele necesare sunt acum preferate farfurii biodegradabile, pahare, tăvițe și tot ce e necesar din clasa aceasta de consumabile toate biodegradabile. Le regăsim în stocul de la Snick Ambalaje și pot fi realizate din carton, hârtie, trestie de zahăr, palmier printre altele.

Impresionați-vă clienții și oferiți șansa unor recenzii bune

Pentru cei care activează nu în localuri stabile, ci practică street food sau mizează mult pe food delivery, ambalajele sunt un alt mod de a oferi clienților calitate. De ce contează atât de mult? Pentru că acestea trebuie să mențină un preparat cald, să nu se verse, să nu păteze, să nu se dezintegreze. Ori dacă asta se întâmplă, mâncare prezentată nu tocmai atractiv scade orice șansă ca un client să revină cu un feedback pozitiv.

Cei de la Snick Ambalaje au o ofertă diversă și includ ambalaje pentru gelaterii, pizzerii, restaurante fel de fel. Aici veți găsi implicit conceptul ziar din hârtie imprimat pe ambalajele specifice pentru street food sau food delivery. Indiferent de tipul de produse pe care le includeți la vânzare, aici veți găsi ambalajele potrivite, de la clasice farfurii biodegradabile și până la cornete, bărcuțe, caserole sau cutii.

Orice tip de produs din această gamă de consumabile îl puteți cumpăra la set sau bax. Verificați întotdeauna cât de groase sunt și nu omiteți să vă interesați de rezistența produsului. Căci nu este vorba doar despre a arăta bine și a contribui la o prezentare a mâncării, ci trebuie să fie și practice. Așadar să reziste la anumite intervale de temperatură spre exemplu.

Probați și apoi comandați

Domeniul Horeca este unul destul de dinamic. La fel se poate spune și despre preferințele publicului și despre cum se schimbă acestea. Ținând pasul cu noutățile, veți dori probabil să surprindeți clienții cu noutăți și să faceți un upgrade chiar și la capitolul ambalaje, la fel cum o veți face și la capitolul meniu.

De la Snick Ambalaje puteți comanda sacoșa de mostre, cu produse pe care să le testați și să fiți astfel convinși că alegerea este una convenabilă vouă. Descoperiți totodată și ofertele curente, reduceri ce se aplică pentru clienții fideli. În funcție de valoarea comenzilor pot fi obținute reduceri de până la 10%.

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

Share