Simona Halep a dorit să nu fie folosită politic de Gabriela Firea

Share

Libertatea.ro dezvăluie ce s-a petrecut între Simona Halep şi Gabriela Firea înainte de ieşirea celor două pe stadion, cu primăriţa ţinând-o de mână pe tenismenă.

Firea reacţionează, dând vina pe “ONG dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu”

Simona Halep nu a dorit să se afişeze cu Gabriela Firea Vrânceanu Pandele ot Voluntari Vale

Momente tensionate pe cel mai mare stadion al țării, luni seară. Liderul WTA a solicitat oficialităților să prezinte românilor trofeul câștigat la Paris, dar nu a dorit să se afișeze în preajma vreunui politician, fie de la Putere sau de la Opoziție.

Deja cetățean de onoare al Bucureștiului din octombrie 2017, Simona a primit acum două distincții, dintre care una a fost cheia orașului.

Firea, sfătuită să nu iasă pe stadion, s-a enervat

Grimasele de la ceremonie ale jucătoarei de tenis, urmate de atitudinea indiferentă (nu le-a mulțumit oficialităților și nici nu s-a uitat spre Gabriela Firea) trădează dorința lui Simona Halep de a se delimita de politică.

Gabriela Firea a fost sfătuită de mulți colaboratori de ai ei să nu apară în public, pe “Arena Națională”, temându-se că ar putea ieși cu imaginea terfelită. Varianta propusă primăriței a fost ca pe scenă, alături de Simona Halep, să apară Gabriela Szabo din partea Primăriei. Fosta atletă, acum director general la CSM București, ar fi urmat să-i înmâneze tenismenei cheia Capitalei.

Firea s-a enervat și a respins propunerea. Doar că Halep a cerut altceva: ”Eu vreau să prezint trofeul oamenilor. Cer să intrăm pe rând în scenă. Îmi dați ce aveți de dat și cu asta basta”. Cum-necum, Firea s-a “lipit” și a ieșit de mână cu campioana.

Share