Silviu Mănăstire, în cărți pentru un post de secretar general adjunct PNL

Share

Silviu Mănăstire, fost moderator la B1 TV, este una dintre variantele pentru un post de secretar-general adjunct al PNL.

Numirile în cele șase posturi de secretar-general adjunct al partidului trebuie făcute de secretarul general, Lucian Bode.

Statutul PNL specifică faptul că secretarul general desemnează cei cei 6 secretari generali adjuncți, secretarul internațional și cei 8 secretari regionali ai partidului, fără a fi nevoie de aprobarea altor foruri de conducere din partid.

Art. 96, din Statutul PNL:

1. Secretarul general coordonează activitatea de organizare. Este responsabil pentru ducerea la îndeplinire a hotărârilor CN și a deciziilor BPN și BEx. Desemnează cei 6 secretari generali adjuncți, secretarul internațional și cei 8 secretari regionali.

Întrebat de G4Media dacă urmează să fie numit în această funcție, Silviu Mănăstire a declarat: ”nu confirm și nu infirm”.

La rândul său, Lucian Bode, secretar general și ministru de Interne, a declarat pentru G4Media că ”desemnările de secretari generali adjuncți le voi discuta mai întâi în partid și apoi le voi face publice”.

Silviu Mănăstire a plecat de la B1 TV în luna mai 2022. El realizase în ultimii șapte ani emisiunea ”Dosar de politician”.

Mănăstire a fost consilierul lui Bode în 2012, când acesta a ocupat funcția de ministru al Economiei, în Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu.

Share