home POLITICA … şi următorul la rând era… Raduuu Mazăreee!

… şi următorul la rând era… Raduuu Mazăreee!

Share

UPDATE 18.05 E coadă mare la DNA. Azi, acum, Radu Mazăre a fost reţinut pentru 24 de ore, conform Realitatea.net. Audierea lui Radu Mazăre întârzie, pentru că avocaţii săi încă nu ajuns. Acesta stă. Aducerea la cunoştinţă a învinuirilor nu se poate face decât de faţă cu aceştia.

UPDATE 15.00 Radu Mazăre a fost ridicat cu mascaţii şi dus la audieri, la DNA. radu_mazareIeri, Mitică Dragomir s-a lăsat dus la DNA Bucureşti, a intrat acolo zâmbăreţ şi a ieşit pe din dosul clădirii, cu cătuşe la mânuri.

Reţinut pentru 24 de ore, a fost eliberat azi de Tribunalul Bucureşti (deocamdată, pentru că procurorii DNA vor face sau au făcut deja recurs la Curtea de Apel Bucureşti) şi a declarat că Justiţia i-ar fi făcut dreptate.

Radu Mazăre, care ştia de două săptămâni că trebuie să prezinte documente procurorilor anticorupţie, a refuzat să stea de vorbă cu procurorii, ceea ce poate fi interpretat ca reprezentând obstrucţionarea Justiţiei.

Aşa că a fost ridicat de la o terasă din Capitală, unde stătea la un trabuc şi o cafea la nisip. Nisipul, adus special de la Mamaia pentru el în Capitală. A urmat obişnuita şedinţă de “Mânca-ţi-aş! Trânti-m-aş pe jos şi dădu-mi-aş din picioare şi mâini, urlând că eu sunt demnitariu şi nu pot fi luat aşa, ca un infractor!”. Exact ca în cazul cancerosului spontan Nicuşor Constantinescu.

===

Procurorii DNA au făcut percheziţii marţi dimineaţă la Primăria Constanţa, apoi acasă, la edilul Radu Mazăre, care este următorul baron local pe care îl vizitează DNA, întrebându-l de sănătate.

Anchetatorii îl suspectează pe Mazăre de fapte de corupţie legate de construirea unui cartier de locuinţe sociale. DNA a confirmat percheziţiile în trei judeţe. Primăria Constanţa a anunţat că e vorba despre suspiciuni legate de construirea Cartierului “Henri Coandă”.

Ceea ce a ajuns acum Radu Mazăre este cu atât mai trist, cu cât la începutul anilor 90, până să devină mafiotul numărul unu al Litoralului, el a fost jurnalist. Ca şi Nicuşor Constantinescu, ca şi Sorin Strutynski, ce fac acum parte din acest grup probabil infracţional.

Toţi au fondat cotidianul şi grupul de presă constănţean Telegraf, care era o chestie frumoasă. Iniţial. Până a devenit unealta foştilor jurnalişti, deveniţi mafioţi şi puşi pe acaparat judeţul. E, acum, gata, s-a terminat.

Citeşte şi
Portretul lui Nicolae Moga, posibilul viitor ministru al Afacerilor Interne. Pe scurt - nu citește
A vrut la atelierul de reparaţii auto, dar în puşcărie nu e cum vrei, ci
Mama lui Radu Mazăre a declarar, după ce l-a vizitat la Penitenciarul Rahova, că s-ar
Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat că aducerea lui Radu Mazăre
Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, a aterizat pe Aeroportul Otopeni şi se pregăteşte să
Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre se află pe lista pasagerilor cursei Tarom care soseşte
Uneori, lumea evoluează în cicluri, alteori nu. 20 mai 1990 a fost o zi neagră.
Radu Mazăre va fi extrădat, anunţă L'Express de Madagascar, citând afirmaţiile ministrului Justiţiei din această
Consulul onorific al Madagascarului în România, Serge Rameau, a explicat într-un interviu că noul președinte
Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a fost prins în Madagascar, spun surse judiciare.Mazăre
Share