Sex machine DSK. Încă un scandal cu tentativă de viol

Share

Tristane Banon, scriitoare şi jurnalistă franceză, intenţionează să depună o plângere în care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn de tentativă de viol, anunta Romania Actualitati.

yousaytoo
“In 2007, Banon alleged on a television program that she was the victim of an attempted rape by Dominique Strauss-Kahn during an interview while she was researching «Erreurs avouées» in 2002. She described Strauss-Kahn as a «rutting chimpanzee» but his name was censored from the broadcast.On 16 May 2011, her lawyer said she was planning to file a complaint against Strauss-Kahn”

Avocatul jurnalistei a explicat că a amânat înaintarea plângerii deoarece nu a dorit ca acest caz să fie folosit de justiţia americană sau să fie asociat procedurii americane lansate împotriva lui Dominique Strauss-Kahn, respectiv acuzaţiilor cameristei de la hotelul Sofitel din New York.

HotNews: Tristane Banon a depus plangere impotriva lui DSK pentru tentativa de viol. Camerista new-yorkeza da in judecata New York Post

Scriitoarea franceza Tristane Banon a depus marti, formal, plangere pentru tentativa de viol impotriva lui Dominique Strauss-Kahn, a anuntat avocatul sau, David Koubbi, citat de AFP.

“Nu tin deloc sa fac din acest dosar unul politic”

, a subliniat Koubbi, la televiziunea i-Télé.

Fostul sef al FMI, in varsta de 62 de ani, care a pledat nevinovat la acuzatiile de tentativa de viol formulate impotriva sa de o camerista din New York, neaga si acuzatiile care ii sunt aduse de Tristane Banon.

Tanara, acum in varsta de 32 de ani, a afirmat ca a fost agresata in 2003 de Strauss-Kahn, in conditiile in care era prietena cu fiica fostului sef al FMI si venise la el pentru a-i lua un interviu.

Intre timp, la New York, prezumtiva victima a lui Dominique Strauss-Kahn a depus plangere impotriva tabloidului american New York Post pentru un articol in care este acuzata de prostitutie, a declarat avocatul sau, Kenneth Thompson.

Cotidianul a scris sambata, citand o sursa apropiata anchetei, ca tanara femeie se prostitua “regulat” si ca DSK “a refuzat sa o plateasca” pentru o relatie sexuala consumata in data de 14 mai, in apartamentul 2806 al hotelului Sofitel din New York… tot pe HotNews

nota: in preluarile pe care le facem, nu ne asumam responsabilitatea pentru greselile, inexactitatile si fragmentele rizibile

Share