home ECONOMIE Servicii de transfer aeroport pentru clasa business

Servicii de transfer aeroport pentru clasa business

Share

Călătoriile de afaceri sunt un element-cheie al prosperității oricărei companii, fie că este vorba de angajați care pleacă în delegații sau de colaboratori care vin din altă țară în vizite de serviciu. Toate deplasările în interes de serviciu au un scop important, de aceea este necesar ca angajatul să fie relaxat pentru a se putea concentra la sarcinile sale.

Pentru a-ți ajuta angajații cât  mai mult, trebuie să le pui la dispoziție servicii de calitate și să fii permanent preocupat de siguranța și confortul acestora. Rezervă-le cazarea la un hotel confortabil, poziționat în apropierea locului în care îsi va desfășura activitatea, organizează toate aspectele legate de transport, astfel încât acesta să se preocupe de problemele firmei și nu de cum va ajunge la aeroport.

Alege serviciile de transfer aeroport

Pentru ca angajatul/angajații să ajungă la timp la aeroport, optează pentru o firma privată de transfer aeroport. Astfel, atât tu ca organizator, cât și persoanele delegate veți sta liniștiți.

Condițiile de transfer sunt impecabile, poți alege mașini din diverse clase, de la variante economice la variante de lux și nu mai ai grija altor taxe suplimentare.

În plus, conducătorii auto au experiență, cunosc bine traseul și știu cum să evite zonele cu trafic intens. La nevoie, în cazul în care soferul trebuie să aștepte la aeroport un delegat străin, va putea susține cu acesta o conversație într-o limbă de circulație internațională, astfel încât colaboratorii tăi să se simtă importanți pentru firma ta.

Eleganță, calitate și siguranță

Pentru orice companie imaginea este foarte importantă și trebuie îmbunătățită constant pe orice cale posibilă. Astfel, folosirea serviciilor private de transfer aeroport pentru călătoriile tur/retur ale angajaților va aduce un plus de imagine firmei. Angajații și ”musafirii” firmei se vor bucura de atenția cuvenită, servicii de calitate, siguranță și confort.

Poți alege chiar tu mașina pe care ți-o dorești și locul de unde cursa să pornească, fie de la firmă, fie de la domiciliul angajatului. În plus, față de alte posibilități de transport, nu există taxe suplimentare, ci doar o taxă unică pe care o vei cunoaște încă de la început. Serviciile private de transfer sunt cea mai bună alegere pe care o poți face pentru delagații, mai ales dacă analizezi raportul dintre costul acestora și condițiile oferite. Oferă-le angajaților călătorii corespunzătoare statutului business, investește în siguranța și confortul acestora în orice moment și sigur se vor arăta recunoscători.

Firma City Transfer pune la dispoziția clientilor săi mașini curate, dotate corespunzător și șoferi cu experiență. Ofertele noastre sunt adaptate în funcție de cerințele și nevoile fiecărei firme în parte. În plus, oferim disponibilitate 24/24, așa că poți apela la serviciile noastre indiferent de momentul în care este programată cursa. Dacă îți dorești un partener de încredere în călătorii, City Transfer îți oferă serviciile de care firma ta are nevoie la un preț avantajos.

Citeşte şi
Kilogramele in plus au neplacutul obicei de a se aseza in cateva zone vulnerabile ale
Vestimentatia specifica domeniului sanitar, fie ca este vorba de costume, halate sau uniforme medicale, are
Primul raport privind stabilitatea pieţelor financiare nebancare supravegheate de ASF oferă o vedere de ansamblu
Amenajarea și design-ul unei locuințe nu sunt complete până când dormitorul nu oferă confort, acesta
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat astăzi 14 august 2019, pe www.asfromania.ro,  proiectul FinTech
PSD şi-a bătut joc de finanţele ţării în ultimele şase luni de zile! Datoria externă
În ultimul timp, industriile au cunoscut o evoluție pozitivă. Acest lucru se datorează și posibilității
Preşedintele ASF, Leonardo Badea, spune că aproximativ 15% din totalul de dosare aprobate în timpul
Vacanța este acea perioadă mult așteptată, poate chiar și un an de zile. Fie că
Orlando Teodorovici, care este ministrul Finanţelor publice în Cabinetul Dăncilă, spune că PSD oferă tot
Share