home ECONOMIE Servicii de transfer aeroport pentru clasa business

Servicii de transfer aeroport pentru clasa business

Share

Călătoriile de afaceri sunt un element-cheie al prosperității oricărei companii, fie că este vorba de angajați care pleacă în delegații sau de colaboratori care vin din altă țară în vizite de serviciu. Toate deplasările în interes de serviciu au un scop important, de aceea este necesar ca angajatul să fie relaxat pentru a se putea concentra la sarcinile sale.

Pentru a-ți ajuta angajații cât  mai mult, trebuie să le pui la dispoziție servicii de calitate și să fii permanent preocupat de siguranța și confortul acestora. Rezervă-le cazarea la un hotel confortabil, poziționat în apropierea locului în care îsi va desfășura activitatea, organizează toate aspectele legate de transport, astfel încât acesta să se preocupe de problemele firmei și nu de cum va ajunge la aeroport.

Alege serviciile de transfer aeroport

Pentru ca angajatul/angajații să ajungă la timp la aeroport, optează pentru o firma privată de transfer aeroport. Astfel, atât tu ca organizator, cât și persoanele delegate veți sta liniștiți.

Condițiile de transfer sunt impecabile, poți alege mașini din diverse clase, de la variante economice la variante de lux și nu mai ai grija altor taxe suplimentare.

În plus, conducătorii auto au experiență, cunosc bine traseul și știu cum să evite zonele cu trafic intens. La nevoie, în cazul în care soferul trebuie să aștepte la aeroport un delegat străin, va putea susține cu acesta o conversație într-o limbă de circulație internațională, astfel încât colaboratorii tăi să se simtă importanți pentru firma ta.

Eleganță, calitate și siguranță

Pentru orice companie imaginea este foarte importantă și trebuie îmbunătățită constant pe orice cale posibilă. Astfel, folosirea serviciilor private de transfer aeroport pentru călătoriile tur/retur ale angajaților va aduce un plus de imagine firmei. Angajații și ”musafirii” firmei se vor bucura de atenția cuvenită, servicii de calitate, siguranță și confort.

Poți alege chiar tu mașina pe care ți-o dorești și locul de unde cursa să pornească, fie de la firmă, fie de la domiciliul angajatului. În plus, față de alte posibilități de transport, nu există taxe suplimentare, ci doar o taxă unică pe care o vei cunoaște încă de la început. Serviciile private de transfer sunt cea mai bună alegere pe care o poți face pentru delagații, mai ales dacă analizezi raportul dintre costul acestora și condițiile oferite. Oferă-le angajaților călătorii corespunzătoare statutului business, investește în siguranța și confortul acestora în orice moment și sigur se vor arăta recunoscători.

Firma City Transfer pune la dispoziția clientilor săi mașini curate, dotate corespunzător și șoferi cu experiență. Ofertele noastre sunt adaptate în funcție de cerințele și nevoile fiecărei firme în parte. În plus, oferim disponibilitate 24/24, așa că poți apela la serviciile noastre indiferent de momentul în care este programată cursa. Dacă îți dorești un partener de încredere în călătorii, City Transfer îți oferă serviciile de care firma ta are nevoie la un preț avantajos.

Citeşte şi
Prezent astăzi la evenimentul „Quo Vadis - Piata de asigurări in 2019” organizat de DC
Banii de la Trezorerie sunt un buffer care ajunge pentru o perioadă limitată de timp.
Rapiditatea, profesionalismul medicilor, serviciile integrate si tehnologia de ultima generatie care sa asigure tratamente complexe
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminică pe Facebook că Produsul Intern Brut al României
Prezent astăzi la evenimentul „XPRIMM Time for business - Provocările anului 2019” Cristian Roșu -
Asigurătorii sancționați de Consiliul Concurenței au rate de solvabilitate peste valorile minime necesare atât înainte
Parlamentul European începe anul în forţă cu o iniţiativă care afectează direct Cabinetul Vioricăi Dăncilă,
Mai multe personalități ale societății civile din toate cele opt județe din Moldova au anunţat
Deficitul comercial al României a avansat cu 18,2% în primele 11 luni ale anului trecut,
S-a demonstrat ca de cele mai multe ori cand urmeaza sa amenajezi o locuinta, baia
Share