home CORUPTIE, POLITICA Serghei Mizil îi înjură impardonabil pe românii din Italia VIDEO

Serghei Mizil îi înjură impardonabil pe românii din Italia VIDEO

Share

Serghei Mizil, vedetă a emisiunilor de showbiz şi apropiat al unor figuri de seamă din PSD, a lansat un val de înjurături suburbane la adresa românilor din Italia.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El este nemulţumit că aceştia au votat împotriva „ciumei roşii”, iar acum vor să se întoarcă în ţară.

„Nu se poate ce se întâmplă la ora actuală în ţara asta. Am avut asociaţi, oameni, romani plecaţi în Italia. Înţelegeţi-mă bine ce spun. Nu mă refer la toţi românii din Italia. Mă refer la cei cu ‘como se dice’. Păi dă-te în sloboz, în morţii mă-tii, acum când a venit coronavirusul veniţi pe capete înapoi? Păi, nu va mai e frică de ciuma roşie? E mai periculoasă decât virusul.

Până acum, numai ‘ciuma roşie’. L-aţi votat pe Iohannis, unde aţi văzut zilele astea că apare? Senchi, al nostru… nimic.

Voi aţi votat trei zile şi aţi votat Iohannis, stabilitate, v-aţi pişat pe mine, eu cetăţean român care votez o zi. De ce să votez eu o zi şi voi trei zile? Acum, când aţi dat de ananghie, toţi vorbeau stricat româneşte, aveau accentul ăla italienesc. Ridicau vocea. Staţi la voi acolo, băga-mi-aş pula în mama voastră, staţi acolo.

Acuma, senchi, veniţi pe toate căile şi vă ascundeţi în România. Staţi în pula mea la voi, în Italia. Băi, dacă sunteţi şmecheri şi aţi votat şi v-aţi pişat pe România, şi acum ‘ciuma rosie’, acum veniţi şmecheri acasă. Staţi în pula mea la voi acolo”, a spus Serghei Mizil, într-o evidentă stare de ebrietate.

Share