home CORUPTIE, POLITICA Şerban Nicolae rămâne pe listele parlamentare ale PSD

Şerban Nicolae rămâne pe listele parlamentare ale PSD

Share

Jocurile continuă în PSD. Şerban Nicolaes e pare că ar avea şanse să rămână în parlamentul care va fi ales după 6 decembrie.

Șerban Nicolae, unul dintre cei mai toxici parlamentari ai PSD, se va regăsi pe un loc eligibil, pe listele de candidați ai PSD pentru Parlamentul României.

Aceasta în condițiile în care PSD vrea să scape de Florin Iordache și Eugen Nicolicea, pentru a lăsa impresia că s-a schimbat.

Șerban Nicolae se va regăsi pe o poziție eligibilă, pe listele de candidați ale PSD București, care este condus de Gabriela Firea.

„Aud că ‘noul’ PSD, ăsta revopsit de Vasile Dîncu, nu-i mai pune pe listele pentru parlamentare pe alde Florin Iordache și Eugen Nicolicea, dar îl pune pe Șerban Nicolae. Hmmm… Înseamnă că încă mai au nevoie de asemenea specimene… Hai că chiar era să ne păcăliți”, anunță Liviu Avram (Adevărul).

Informația este confirmată și de Virgil Burlă, de la Europa Liberă.

„Se pare că nu o să-i vedem în viitorul Parlament pe Iordache, Nicolicea, Carmen Dan sau Oprișan. Rămâne însă Șerban Nicolae, cel mai toxic dintre toți. Partidul îl susține pe combinagiul suprem și o să facă echipă cu Firea. Un cuplu de coșmar”, a menționat Burlă.

Florin Iordache, Eugen Nicolicea și Carmen Dan nu se vor mai regăși pe listele de candidați ale PSD pentru alegerile parlamentare, anunță surse din PSD citate de Europa Liberă. PSD Olt a decis să îl refuze pe Iordache, însă acesta încă își caută loc pe listele altei organizațîi din țară.

Share