Şerban Nicolae îl ameninţă pe Iohannis: „Vei da socoteală”

Share

Senatorul PSD Şerban Nicolae susţine că preşedintele Iohannis şi premierul Orban vor da socoteală pentru că romanii pot să iasă din ţară şi să meargă să muncească acum, în Germania.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Domnule Iohannis, domnule Orban, domnule Vela, ce înseamnă de fapt măsurile de carantină pentru români? Ce înseamnă restricţiile de circulaţie pentru economia românească?

Ministrul federal al agriculturii din Germania salută venirea muncitorilor sezonieri din ţările sărace ale Europei şi anunţă că guvernul federal al Germaniei a găsit soluţia de echilibru pentru a salva şi recolta germană, dar pentru a păstra şi măsurile de protecţie sanitară pentru cetăţenii germani. Asta e valabil acolo, nu e valabil şi în România.

Prin ordonanţe militare, neconstituţionale şi nelegale, după cum ştiţi foarte bine, şi unele dintre ele ridicol redactate, aţi instituit măsuri de carantină, aţi izolat Suceava, şi cu toate acestea sute de oameni au plecat din Suceava către Cluj pentru a pleca la muncă în Germania. Mii de romani iau cu asalt aeroporturile pentru a pleca la muncă în vestul Europei, asta în plină pandemie, chiar dacă s-au dus în ţări considerate zone roşii de epidemie COVID-19. Cât va mai dura această bătaie de joc la adresa vieţii şi sănătăţii romanilor şi distrugerea economiei româneşti?

Treziţi-vă şi nu mai trimiteţi tot felul de agitaţi zgomotoşi să se mire feciorelnic, să pară suprinsi şi revoltaţi de măsurile pe care le luaţi împreună. Nu veţi scăpa. Veţi da socoteală împreună pentru toate aceste abuzuri, pentru că împreună sunteţi falşi, sunteţi incompeteti, impostori şi iresponsabili. Aş vrea să mă fac bine înţeles. Încetaţi să vă mai bateţi joc de România şi de romani”, a declarat Şerban Nicolae într-o înregistrare video postata pe Facebook.

Share