home CORUPTIE, POLITICA Şerban Nicolae îi atacă violent pe Klaus Iohannis şi PNL

Şerban Nicolae îi atacă violent pe Klaus Iohannis şi PNL

Share

Senatorul PSD Şerban Nicolae îi atacă violent pe guvernanţi şi pe preşedintele Klaus Iohannis, după numai 48 de ore de când a promis…

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

… că „PSD, prin toţi reprezentanţii săi, lasă deoparte orice acţiuni politice, electorale sau de imagine”.

„ABERAŢII DE CRIZĂ

1. Vela emite o ordonanţă militară care impune recomandări.

2. Costache destituie un manager de spital că nu a luat măsuri de protecţie, dar ancheta e încă în desfăşurare. În acest timp, la alte spitale, medici, asistente şi infirmiere sunt băgaţi în izolare pentru că au intrat în contact cu persoane contaminate. Nu e destituit nimeni.

3. Ţurcan anunţa îngheţarea anului şcolar. Anisie spune că doamna vicepremier vorbea de alte ţări.

4. Citu anunţa adoptarea de măsuri bugetare şi economice foarte urgente ‘probabil în următoarele 48 de ore’. Alexandru spera că angajatorii vor înţelege, iar angajaţii vor continua să lucreze de acasă. Costache, Citu şi Alexandru sunt încă miniştri. Orban e bine, negativ.

5. Iohannis anunţa că se restricţionează drastic deplasarea în afară domiciliului, ‘incepand de maine’, în baza unui act care ‘va fi gata până la sfârşitul zilei de azi’.

Opriţi-vă, iresponsabililor!”, scrie Şerban Nicolae, pe Facebook.

Liderii PSD l-au trimis duminică pe senatorul PSD Şerban Nicolae să citească o declaraţie prin care a susţinut că pesedistii „lasa deoparte orice acţiuni politice, electorale sau de imagine”.

Şerban Nicolae, campion la bădărănii şi mitocănii, a afirmat anterior că pesediştii îşi pun „patriotismul, profesionalismul şi implicarea” la dispoziţia românilor.

„În plină criză epidemică şi în stare de urgenţă, România are nevoie de raţiune, responsabilitate, solidaritate şi soluţii concrete. Partidul Social Democrat, prin toţi reprezentanţii săi, lasa deoparte orice acţiuni politice, electorale sau de imagine. Patriotismul, profesionalismul şi implicarea celor din PSD sunt puse integral şi prioritar la dispoziţia romanilor!

Parlamentul adopta legi, moţiuni şi hotărâri. Între mijloacele de aplicare a angajamentelor sale publice, Partidul Social Democrat va pune măsurile şi propunerile sale în moţiuni adoptate de Parlament, moţiuni constructive, pozitive, dedicate exclusiv intereselor superioare ale romanilor! Acestea nu sunt moţiuni de cenzură şi nu vor conţine declaraţii politice, critici sau indicarea de vinovaţi”, a scris Şerban Nicolae.

Share