home CORUPTIE, POLITICA Şerban Nicolae, glume proaste la adresa PE după protestele din Franţa

Şerban Nicolae, glume proaste la adresa PE după protestele din Franţa

Share

Senatorul PSD Şerban Nicolae exprimă ironic, într-o postare pe Facebook, referindu-se la protestele din Franţa soldate cu sute de răniţi. El spune că este sigur că Parlamentul European va reacţiona în regim de urgenţă.

Şerban Nicolae vrea rezoluţie dură pentru Franţa

Nicolae speră că PE va adopta o rezoluţie dură, concluzia sa fiind că Europa nu are doar mai multe viteze, ci şi multiple standarde, multă ipocrizie, multă aroganţă şi multă nesimţire.

“Proteste? Sute de mii (reali!) în stradă? Gaze? Victime? Sunt sigur că Parlamentul European va reacţiona în regim de urgenţă şi va adopta o rezoluţie dură. Parchetul General al Curţii de Casaţie a Franţei va declanşa o anchetă împotriva forţelor de ordine. Nu?

Jean Claude, Franz, Manfred, nimic? Facem “ciocu’ mic” ca la corupţia (zice GRECO) la nivel înalt din Franţa, ca la corupţia (plus spălare de bani şi finanţarea terorismului!) de la ING, ori ca la corupţia (globalizată, să ajungă la toată lumea) de la Siemens-ul lucrului bine făcut?”, comentează pe Facebook senatorul social-democrat.

Şerban Nicolae: Europa are standarde multiple

Concluzia sa este că Europa nu are doar mai multe viteze, ci şi multiple standarde.

“Nu, Europa nu are doar mai multe viteze. Are şi multiple standarde. Are şi multă ipocrizie. Multă aroganţă. Multă nesimţire. Din păcate, cozi de topor şi caractere de limacşi… mai mult pe la noi”, conchide Şerban Nicolae.

Peste 400 de persoane au fost rănite, dintre care 14 grav, la protestele organizate începând de sâmbătă dimineaţa în Franţa faţă de creşterea taxelor şi de scăderea puterii de cumpărare.

Share