home CORUPTIE, POLITICA Şerban Nicolae ascunde salariul soţiei, primit de la stat

Şerban Nicolae ascunde salariul soţiei, primit de la stat

Share

Trei persoane fizice i-au dat cu împrumut senatorului PSD Șerban Nicolae 233.500 de euro și 120.000 de lei. Numele acestor persoane, deși trebuia să fie menționate în declarația de avere, lipsesc.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Tot lipsă este și salariul nevestei, de la Incertrans, companie de stat. Tupeul de care Șerban Nicolae nu duce lipsă niciodată nu s-a limitat la a nu declara cine sunt persoanele de la care a luat sute de mii de euro, ci s-a manifestat și prin anonimizarea unor date, din cauza unei “clauze de confidențialitate”.

Astfel, senatorul PSD a anonimizat un cont bancar, dar și salariul soției, Adriana Nicolae, încasat de la Incertrans – Institutul de Cercetări în Transporturi, companie pe acțiuni deținute majoritar de statul român prin Ministerul Cercetării și Inovării.

La Incertrans, Adrian Nicolae deține, conform organigramei companiei, funcția de director comercial-administrativ.

La finalul declarației de avere, a argumentat juridic alegerea anonimizării informațiilor, însăilând niște articole de lege și, astfel, bătându-și joc de legea declarării averilor. Fără nici o consecință însă din partea Agenției Naționale de Integritate.

Share