home ECONOMIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Scapati Romania de intoxicatia SO Vantu!

Scapati Romania de intoxicatia SO Vantu!

Share

Listele de persoane publice din diferite domenii care au fost platite de Vantu fac ravagii. Dezvaluirile facute de ziarul Curentul sunt binevenite. Si in aceasta situatie insa lucrurile tot nu sunt puse la punct corect.

FOTO: Nonciclopedia
FOTOINFO: Dormiti linistiti: Vantu continua sa lucreze pentru voi!

Nu avem de unde si cum sa ne dam seama daca Vantu a facut constient, gandind: “Platesc la gramada oameni verticali si dintre cei de teapa mea, pentru ca, atunci cand va incepe scandalul in jurul numelui meu, afacerilor mele si tepelor pe care le-am dat, voi arunca noroi asupra tuturor”.

Stim insa ca astazi toti acesti oameni au o problema, chiar daca unii dintre ei sunt profund corupti de banii lui Vantu (multi sau putini, nu conteaza), iar altii sunt din categoria celor consacrati public pentru faptul ca au fost sub contract cu una sau mai multe firme ale acestuia si au tinut steagul sus, respectandu-se si fiind verticali si consecventi.

De exemplu: cine ce poate sa-i reproseze lui Radu Beligan sau lui Florin Zamfirescu, mari actori romani, ceva? Stim bine ca Traian Ungureanu sau Sever Voinescu, ori Catalin Avramescu au fost sub contract cu cel putin una dintre firmele lui Vantu.

Si ce daca? Este un semn de ticalosie acesta? Nici vorba. Si totusi, oprobriul public ii atinge si pe ei, pentru ca in astfel de situatii asa se intampla. Astfel de lucruri se petrec atunci cand sunt amestecati la gramada tot felul de oameni, care nu s-au gandit sau nu au avut cum sa stie ce va deveni ceea ce odata era un grup de presa cu respectabilitate.

Concluzia este simpla: Vantu, asa cum am mai scris si altadata, este o otrava sociala, care face foarte mult rau, compromitand si frunza de cais pe-acolo pe unde isi lasa stampila inconfundabila, intoxicanta.

Mesajul din titlu – “Scapati Romania de intoxicatia SO Vantu!” – este, desigur, pentru autoritatile romane indrituite sa faca acest lucru. Cunosc oameni care s-au saturat sa se uite la iRealitatea, pentru ca se enerveaza numai cand vad in fata ochilor burtiera acestui post de tembelviziune.

Aceasta nu este insa indeajuns, pentru ca sunt altii intoxicati, care deja au prins gust de realitatea virtuala alternativa in care plutesc, ca bucatile de materie moale maro intr-o latina. Bietii oameni chiar cred in ceea ce li se toarna zilnic in ureche.

Deci, inca odata: “Scapati Romania de intoxicatia SO Vantu!”. Sulfuroasa. Pentru ca “S” si “O” vine de la sulf si oxigen.

Citeşte şi
Întrebarea este dacă ştia şi ce cotă ridicată are şi dacă a avut şi el
A apărut public aşa-zisa listă a jurnaliştilor care au fost plătiţi o dată de fostul
Liviu Mihaiu este un tip aparte. El e, simultan, şi fost jurnalist, şi jurnalist, şi
DNA continuă să facă senzaţie cu arestări-surpriză. Este acum rândul viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, care
Acest capitol din Armaghedonul Oligarhilor face legătura între CRP, grupul securiştilor din jurul lui SOV
Urmează descrierea bidoanelor, bidonaşelor şi încrengăturilor dintre Vântu, Luca şi securiştii cu care aceştia au
Este oare incorect să afirmăm că, dacă Rusia la zi, având în spate cadre şi
Povestea lui Cornel Nistorescu este simptomatică pentru ce se întâmplă cu un jurnalist talentat şi
În acest capitol al Armaghedonului Oligarhilor, este povestit un episod din preluarea de către Dinu
Cum îţi mângâi tu urecheaLobul flutură calinPeste munţi, câmpii şi drumuriMândra,
Share