home POLITICA Sâmbătă, ora 11:59: Legea Referendumului promulgată. Ce urmează

Sâmbătă, ora 11:59: Legea Referendumului promulgată. Ce urmează

Share

Preşedintele Traian Băsescu a promulgat Legea de modificare a Legii referendumului, exact aşa cum a promis, vineri, 14 decembrie, la ora 23:59.

Acum, liderii USL, ne declară câinele Vladimir, de la sediul central PNL, încearcă să demonstreze că defapt ceasul era 00:01 şi preşedintele trebuie suspendat din funcţie pentru încălcarea Constituţiei.

Conform noii legi, un referendum va fi validat cu 30% prezență la vot din alegătorii aflați pe liste. Este un prilej minunat pentru majoritatea uselistă, dar şi pentru toţi tembelii de toate felurile, de a iniţia cele mai ciudate, derizorii, periculoase, banale sau cretine referendumuri cu putinţă:

• citeşte şi: Guvernarea anarhică USL şi Prima Republică Portugheză

– Referendum pentru a vedea dacă gâinile patice bibilice sunt valide sexual.
– Referendum cu întrebarea: “Doriţi ca dl. Victor Viorel să aibă o infinitate de mandate de preşedinte al statului?”
– Referendum pentru demiterea preşedintelui român de dreapta, odată pe an, by default.
– Referendum cu întrebarea: “Lavinia Pârva ar trebui să se căsătorescă cu Ştefan Bănică Jr. înainte sau după ce acesta o bate cu lemnul de la pat? Răspundeţi prin da, nu sau mă abţin cât pot.”
– Referendum pentru crotalierea membrilor USL care au dat lovitura de stat din iulie 2012 şi a celor ce au dat lovitura de stat de drept din 10 decembrie 2013.
– Referendum cu întrebarea: “Sunteţi de acord ca toţi criminalii care au fost condamnaţi pentru omor prin imprudenţă să fie graţiaţi?”
– Referendum pentru desfiinţarea Poliţiei Judiciare.
– Referendum cu întrebarea: “Sunteţi de acord ca toţi băsiştii să fie duşi la Canal?”

• citeşte şi: Planul USL de slăbire a statului român

Alte 51 de variante foarte atractive şi benefice pentru democraţia noastră de tip chino – latino-american şi pentru toţi smintiţii, borderliner-ii, franctirorii, corupţii şi intoxicatorii pot fi oricând inventate, spre instabilitatea cât mai mare a statului român şi păstrarea sa în criză perpetuă. Vodca şi caviarul vor curge şiroaie în petrecerile ce se vor da la Kremlin.

Share