home EVENIMENT, POLITICA Rusia, responsabila de prabusirea avionului? (Click)

Rusia, responsabila de prabusirea avionului? (Click)

Share

Artur Górski, deputat în cadrul Partidului Dreptate şi Justiţie din Polonia, formaţiunea fraţilor Lech şi Jaroslaw Kaczynski, acuză Rusia de accidentul aviatic de lângă Smolensk, într-un comentariu privind tragedia de lângă Katyn, publicat în ediţia de luni a cotidianului polonez Nasz Dziennik, titrează publicaţia britanică The Telegraph, via Click.

Sunt convins că ruşii ne mint“, a declarat deputatul polonez Artur Górski, care a subliniat că Rusia este convinsă că pilotul Tu-154 al preşedinţiei poloneze este vinovat de accidentul aviatic în care şi-a pierdut viaţapreşedintele Lech Kaczynski şi soţia sa, relatează The Telegraph.

Sursa FOTO: Click

Rusia este responsabilă pentru acest dezastru de lângă Katyn. Situaţia creată înainte de aterizare a condus nemijlocit la tragedie”, a afirmat politicianul polonez, care susţine că nu are încă destule dovezi pentru a demonstra acest lucru.

Există două versiuni privind tragedia aviatică, iar fiecare din ele subliniază un posibil rol al Rusiei în eveniment”, a subliniat oficialul polonez, care a adăugând că “Moscova poartă responsabilitatea morală pentru această tragedie”… citeste tot aici

Share