Robert Turcescu: „Nu m-am dat cu PSD-ul, cu Ciuma Rosie”

Share

Robert Turcescu a fost chemat la PSD să dezmintă, după ce a comis-o. El zice că nu a schimbat tabăra jurnaliştilor cu cea a pesediştilor.

Robert Turcescu a fost invitat de Ionuț Cristache, în emisiunea „România 9”, unde, împreună, au atacat-o violent pe Clotilde Armand. Turcescu a semnat recent lista PSD, de organizare a unui referendum de demitere a lui Armand.
„Noi de un an de zile trăim în psihoza asta, că ba s-a furat, ba nu s-a furat”, i-a ridicat Cristache lui Turcescu mingea la fileu.
„Am semnat tabelul cu semnături, pentru organizarea referendumului de demitere a lui Clotilde Armand, nu pentru că am făcut un gest politic, nu pentru că m-am dat cu PSD-ul, cu Ciuma Roșie, nu în calitate de jurnalist, nici măcar de fost deputat, am semnat în calitate de locuitor al Sectorului 1. Am ajuns să mă uit cu jind la parcurile din alte sectoare.
Pe de altă parte, se face anul de când au apărut în spațiul public primele acuze de fraudare a alegerilor. Hai să o lămurim, că e laie, că-i bălaie, nu mai contează. (…) Cred că și USR-iștii își dau seama că este ceva putred”, a declarat Turcescu.
Share