home POLITICA Robert Turcescu a desfiinţat-o pe Liliana Mincă

Robert Turcescu a desfiinţat-o pe Liliana Mincă

Share

 

Aveţi aici scena din emisiunea Talk B1, în care Liliana Mincă, aflată în studio, în calitate de şef al Departamentului Economie din UNPR, a început să explice că “asta cu Securitatea” e un fonfleu.

captură B1 TV

Ieşirea Lilianei Mincă a fost ocazionată de decizia definitivă că Paula Iacob a fost colaborator al Securităţii. Mincă a afirmat că pe nimeni nu mai interesează trecutul, colaboratorii Securităţii, iar noi trebuie să fim preocupaţi de viitor, cum facem ca oamenii să aibă bani, să aibă ce mânca (citez din memorie, aproximativ, pentru că mi-e silă să urmăresc spusele doamnei încă o dată).

Robert Turcescu a intervenit în emisie, făcând-o praf pe insă. În anii Sultanatului Adrian Năstase, l-am auzit pe liderul Sultanatului (al cărui nume nu vreau să-l pronunţ) spunând exact acelaşi lucru:

trebuie să renunţăm să mai pierdem timpul cu trecutul şi să ne gândim la prezent şi la viitor

În istoria omenirii există o mulţime de oameni de aceeaşi factură care, de teamă să nu fie puşi la locul lor pentru lucrurile făptuite, au încercat să şi le acopere spălând creierele oamenilor, militând pentru uitare, în numele unei false, ipocrite reconcilieri.

În spatele PSD se află PDSR, în cârca acestuia este FDSN, iar în ancestralitatea acestuia era Partidul Comunist Român. Prin tranzitivitate, crimele comunismului stau în cârca liderilor acestui partid, care nu s-au dezis nici un moment de trecutul lor încărcat şi de liderii lor de la începutul anilor 90, care sunt şi acum tot în fruntea ierarhiei partidului.

Iar aceştia se fac vinovaţi de mineriade, de izolarea dramatică a României timp de şase ani, de corupţia actuală, nepotismul şi venalitatea societăţii româneşti, care sunt nepoţici fragede şi drăgălaşe ale Epocii Iliescu 1990 – 1996, când nea Nicu Văcă’ şi cu ai lui stăteau pe sindrofii private cu Fane Spoitoru şi ceilalţi capi ai interlopei.

Când cineva, în secolul XXI, în anul 2012, vine şi spune ce a spus Liliana Mincă, e ca şi cum ar rosti o mantră neagră împotriva românilor şi a României, oricât de sectar ar suna aceasta.

Acum două zile, Liliana Mincă s-a poziţionat de partea trecutului nostru abject, de care vom continua să încercăm să ne rupem. “S-a poziţionat” rimează cu “să-i fie numele uitat”.

Share