home CORUPTIE, POLITICA Robert Negoiţă îl atacă pe Liviu Dragnea. “Un lider este acela care reuseste sa convinga oamenii.”

Robert Negoiţă îl atacă pe Liviu Dragnea. “Un lider este acela care reuseste sa convinga oamenii.”

Share

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, îl atacă deja pe liderul PSD, Liviu Dragnea, după eşecul Partidului Social Democrat în referendumul pentru redefinirea familiei. Ce spune Negoiţă, care s-a poziţionat de mai mult timp de partea Gabrielei Firea:

Robert Negoiţă despre Liviu Dragnea: Rupt de problemele comunităţii

Un lider este acela care reuseste sa convinga oamenii sa il urmeze in proiecte, in activitati si idei. Dar asta presupune ca liderul le reprezinta interesele, adica el cunoaste, intelege si isi asuma nevoile comunitatii in varful careia se pozitioneaza.

Nicio persoana care este rupta de realitatea comunitatii, care nu ii intelege problemele concrete si care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme, in functie de ce este necesar si imediat, nu va putea fi cu adevarat un lider.

Nu pot sa nu ma gandesc si sa nu ma intreb: cate, dar cate lucruri necesare si utile pentru cetateni nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de Euro? Bani cheltuiti in aceasta activitate de weekend pe care o numim referendum…

Share