Regele Mihai se întoarce în mormânt. Guvernul, ultima sfidare

Share

Regele Mihai se întoarce-n mormânt. Guvernul PSD-ALDE continuă să sfideze tot ce au mai de preţ româii, murdărindu-le istoria, locurile în care s-au înălţat ca neam, tot.

Regele Mihai, România, regalitatea, sfidate de Cabinetul VV Dragnea

Guvernul a organizat o masă mare exact în Sala Tronului din Palatul Regal de pe Calea Victoriei, actualul Muzeu de Artă al României. Este locul în care locul în care în urmă cu mai puțin de un an era depus trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I al României.

Masa Guvernului a fost un ”prânz oferit de Viorica Dăncilă”, potrivit comunicatului oficial.  Gestul Guvernului vine când mai sunt doar 9 zile până la 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

“De ce? Pentru că putem, bă, că e ţara noastră, nu a voastră, sclavilor!”

Este momentul în care țara împlinește 100 de ani de existenţă. Marea Unire s-a făcut în timpul Regelui Ferdinand, cel a cărui locuință a fost Palatul Regal. Regele Mihai a fost nepotul lui Ferdinand Întregitorul

Casa Regală a condamnat și în trecut astfel de acțiuni, Regele Mihai considerând că Sala Tronului este un simbol al Statului. Unul peste care, la invitaţia cabinetului lui VV Dăncilă, un grup extins de nesimţiţi au încghiorţăit satisfăcuţi, punând la cale următoarele devalizări, nemernicii şi fapte de corupţie.

Share