Record S.U.A.: Un milion de locuinte executate silit de catre banci in 2010 (HN)

Share

Bancile au confiscat mai mult de un milion de locuinte intr-un singur an, cu toate ca in ultimele luni a fost inregistrata o scadere a numarului de executari silite, potrivit companiei de cercetare a pietei RealtyTrac, informeaza Reuters.

foto: BuildingZoneConstruction

fotoinfo: When a bank or financial entity has too many foreclosures and not so many paying customers there is really nothing they can do, so other investorsproperties in foreclosure that are not really good for anything.

Numarul cererilor de executare silita a locuintelor, incluzand licitatiile, punerile in intarziere (initial default notices) si reposedarile, a ajuns la 2,9 milioane in 2010.

Bancile au executat silit 69,847 de locuinte in luna decembrie, acestea adaugandu-se la un numar total de 1,05 milioane de case confiscate in decursul anului trecut. Aceste date confirma depasirea numarului de locuinte confiscate in 2009, care se ridica la 918,000, potrivit RealtyTrac.

Compania publica lunar analize referitoare la operaţiunile de executare silita din SUA. Aceasta a declarat ca statele cu cele mai multe executari silite ale locuintelor au fost in 2010 Nevada, Arizona si Florida.

sursa

Share